5

Otthoni munka az interneten

Egyre jobban elterjedtek az otthoni internetes munkák, és szorítják háttérbe a nem számítógéppel végezhető munkákat. Ennek oka nem más, mint a technológiai fejlődés, hiszen ma már nem lehet meglenni számítógép és internet nélkül. Azok, akik nem értenek legalább felhasználói szinten a számítógéphez és az alapvető programokhoz, nagy hátrányban vannak.

Internetes munka - Gépelés

Internetes munka - Gépelés

A munkák skálája igen széles, végezhetünk piackutatást, adatokat rögzíthetünk vagy tölthetünk ki kérdőívet, de más lehetőségek is adottak, attól függően, hogy mennyire értünk a géphez. Vannak olyan munkák, amik minimális informatikai tudást kérnek, másoknál speciális tudásra is szükség lehet, ezt minden munkánál feltüntetik vagy külön közlik.

Mire van szükség? Egy számítógépre, lehetőleg stabil, komolyabb programokat is futtatni képes darabra. Internetkapcsolatra, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a munkaadóval tartsuk a kapcsolatot és végezzük a munkánkat. Természetesen szükség van időre és türelemre. Elképzelhető, hogy sok dologra menet közben kell rájönnünk, és nem lesz, aki segítsen.

Mennyit lehet keresni? Ez teljesen változó, függ a munka típusától, a gyakorlatunktól és attól is, hogy a megrendelő mennyit fizet. Ha nekünk kell árat mondani, akkor ne mondjunk se irreálisan magas, se túlzottan alacsony árat, mert ezzel lehet, hogy többet ártunk, mint amennyit használunk. Végezzük minél jobban a munkánkat, és akkor még fizetésemelésre is lesz esélyünk záros határidőn belül.

  
Iktatva: Internetes munka, Otthoni internetes munka Címkék: 

További olvasnivaló

5 hozzászólás "Otthoni munka az interneten"

 1. Nagy Ildikó szerint:

  Érdekelne engem is online munka…

 2. Ági szerint:

  Nem tudom, hogy mennyire alkalmas-e még ez a munka, de ha igen akkor szeretnék rá jelentkezni!

 3. Tóth Attila Roland szerint:

  Jnk Szeretnék jelentkezni erre az online munkára.

 4. Bea szerint:

  Szeretnék én is jelentkezni, érdekene online munka

 5. krisztina szerint:

  Én is szeretnék otthoni munkát végezni az interneten igaz még nem vagyok 18 éves.

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013