Cikkek a(z) Otthoni munka és Internetes munka kategóriából

Az internetes munka kétségtelen előnye az, hogy otthoni munka formájában is végezhető. Az otthoni munka esetében mindenki a lehetőségeihez mérten oszthatja be az idejét, így akár mellékállásban is nagyon hatékonyan végezhető. Számosféle otthoni munka végezhető az internet valamint egy számítógép segítségével. Az otthoni munka nagyon jó jövedelmi forrás például a kismamáknak vagy mindazoknak, akik otthonukhoz vannak kötve.

Otthoni munka 2014: jobb a helyzet?

Otthoni munka 2014: jobb a helyzet?

Egyre többen keresnek manapság otthoni munkalehetőséget. Sokan nem jókedvükből teszik ezt, hiszen a legtöbb otthoni munka keresőnek nincs másik stabil és jövedelmező munkája, így utolsó mentsvárként ebben látnak lehetőséget. Jobb a helyzet 2014-ben az otthoni munkák terén, mint az elmúlt években? Lehet 2014-ben otthoni munkát találni? Sajnálatos módon nem sokat… Tovább: Otthoni munka 2014: jobb a helyzet?»

Létezik olyan otthoni munka, amivel sok pénzt lehet keresni?

Létezik olyan otthoni munka, amivel sok pénzt lehet keresni?

Manapság sokan kerülnek abba a kellemetlen helyzetbe, hogy egyszerűen nem találnak maguknak munkát. Ilyenkor már az ember egy idő után annyira elkeseredik, hogy a világhálón rákeres az otthonról is végezhető munkákra. A leírtak alapján még jónak is tűnhetnek az ilyen álláshirdetések, hiszen sok pénzt ígérnek nem túl nehéz és sok… Tovább: Létezik olyan otthoni munka, amivel sok pénzt lehet keresni?»

Milyen otthoni munka lehetőség van kismamáknak?

Milyen otthoni munka lehetőség van kismamáknak?

Sokan keresnek otthonról is végezhető munkát. Annak, hogy ki és miért szeretne otthonról dolgozni több oka is lehet. Az egyik, hogy nem talál más lehetőséget már a pénzszerzésre, rendes munka híján, de olyanok is akadnak, akik szeretnék saját maguk beosztani az idejüket, és ez egy valós munkahelyen nem megoldható. Sok… Tovább: Milyen otthoni munka lehetőség van kismamáknak?»

Egyszerű otthoni munka

Egyszerű otthoni munka

Sokan keresnek egyszerű, különösebb speciális tudást nem feltételező munkát. Létezik ilyen? Alapvetően azok tudnak a legjobban elhelyezkedni otthon, akik egy-egy bizonyos terület specialistái, de azoknak sem kell elkeseredniük, akik nem értenek mélyen semmihez. Léteznek egyszerűbb internetes munkák, például adatrögzítés vagy gépelés, de internetet nem igénylő otthoni munkák is léteznek, például… Tovább: Egyszerű otthoni munka»

Otthoni munka másodállásban

Otthoni munka másodállásban

Az otthon végezhető munkáknak a legnagyobb előnye, hogy tulajdonképpen semmihez nincsen kötve az ember. A legtöbb ilyen jellegű munka internetes, de vannak más jellegű, például szerelős vagy alkotós munkák, ám akár lehet saját vállalkozásunk is másodállásban. A legjobb az egészben az, hogy magunk osztjuk be az időnket. A főállás mellett… Tovább: Otthoni munka másodállásban»

Otthoni munka és család

Otthoni munka és család

A kívülállók számára úgy tűnhet, hogy otthonról dolgozni nagyon egyszerű: nem kell sem korán kelni, sem munkába sietni, napközben bármit el lehet intézni, szabad hosszan ebédelni és túlórázni sem kell. Ráadásul sem a főnök, sem a munkatársak nem ellenőriznek folyton. Ez mind igaz, azonban azok, akik már belecsöppentek az otthoni… Tovább: Otthoni munka és család»

A megfelelő otthoni iroda kialakítása

A megfelelő otthoni iroda kialakítása

Azok számára, akik otthon dolgoznak, fontos, hogy legyen a lakásban legalább egy kis sarok, amit irodának nevezhetnek ki. Nem túl jó megoldás (bár sokszor helyhiány miatt nincs más választás), ha a konyhaasztalnál dolgozva minden egyes étkezésnél el kell pakolnunk “irodánkat”. Azoknak, akik napi több órát dolgoznak otthon, fontos a kényelem… Tovább: A megfelelő otthoni iroda kialakítása»

Hatékony otthoni munka

Hatékony otthoni munka

Az otthoni munka gondolata csábító lehet, azonban ne gondoljuk, hogy egyszerű az ebédlőasztal mellől hatékonyan dolgozni. Kétségkívül vannak pozitívumai, például nem kell munkahelyünkre utazni, amivel időt és pénzt takarítunk meg. Azonban ki kell alakítsunk olyan szokásokat, amelyek segítségével ugyanolyan hatékonnyá tesszük az otthoni munkát, mintha egy irodában, munkatársak társaságában dolgoznánk…. Tovább: Hatékony otthoni munka»

Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala

Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala

Sokan hallották vagy olvasták azt a kifejezést, hogy – internetes munka – azonban kevesen tudják, hogy miben áll valójában az online munka a gyakorlatban. Erre a kérdésre adunk választ honlapunkon. Tematikánk: Internetes munka Alkalmi munka Hétvégi munka Otthoni internetes munka Otthoni munka Távmunka Online munka Pénzkeresés Bedolgozás Diákmunka Munkalehetőség Passzív… Tovább: Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala»

Internetes munka 2014