Hírek távmunka és Internetes munka témában

Szövegírás pénzért? Hol lehet ilyet találni?

Szövegírás pénzért? Hol lehet ilyet találni?

Mindenki szeretne sok pénzt keresni. Van aki, abban lát lehetőséget, hogy otthonról szeretne dolgozni, és az internetes munkák között keresgél. Tény és való, hogy sok jól hangzó hirdetést lehet találni az online munkák között. Vannak olyan külföldi oldalak, amik csak kattintgatásokat és reklámok megnézést kérik napi szinten, amiért cserébe gazdagságot… Tovább: Szövegírás pénzért? Hol lehet ilyet találni?»

Cikkírás távmunkába: lehet taláni ilyen munkát?

Cikkírás távmunkába: lehet taláni ilyen munkát?

Sokan keresgélnek állást manapság az internetes munkahirdetések között a világhálón. Sajnálatos módon azonban ezeknek a munkáknak a zöme átverés, és nem fogják kifizetni az ígért pénzt soha sem. Azoknak lehet esélye ténylegesen otthonról, akár távmunkában dolgoznia, akik értenek valami olyanhoz, aminél tényleg nem elvárás az, hogy minden nap egy munkahelyről… Tovább: Cikkírás távmunkába: lehet taláni ilyen munkát?»

Az internetes munka esetében is létezik feketelista!

Az internetes munka esetében is létezik feketelista!

Sokan határozzák el manapság, hogy belekezdenek egy olyan távmunkába, vagy épp internetes munkába, melyet otthonról lehet végezni. Sok oka lehet ennek, hiszen vannak olyan szerencsétlenül járt emberek, akik hosszú ideje nem találnak maguknak munkát, ám olyanok is akadnak, akinek egy szimpatikus lehetőségnek tűnik az, hogy nem kell munkába járni, és… Tovább: Az internetes munka esetében is létezik feketelista!»

Internetes távmunka adózása

Internetes távmunka adózása

Örök kérdés az internetes munkákkal kapcsolatban a fizetés, és az, hogy mégis hogyan kell adózni utána, kell-e egyáltalán adózni. Az utolsó kérdésre a válasz az igen, minden egyes munka után ezt kötelességünk megtenni. A távmunka az esetek többségében azt jelenti, hogy a munkavállaló egy adott cégnél van munkaviszonyban, ő is… Tovább: Internetes távmunka adózása»

Külföldi internetes távmunka

Külföldi internetes távmunka

A távmunkában az a jó, hogy van egy fix állása az embernek, mégis bármikor dolgozhat. Vannak, akik munkájuk egy részét végzik távmunkában, mások a munkaidejük teljes részét. Nem feltétlenül szükséges ragaszkodni ahhoz, hogy csak és kizárólag Magyarországon vállaljunk távmunkát, dolgozhatunk külföldi megrendelőkkel is. Amennyiben külföldi megrendelőkkel szeretnénk dolgozni, nagyon fontos… Tovább: Külföldi internetes távmunka»

A távmunka és az internetes munka közti különbség

A távmunka és az internetes munka közti különbség

Sokan úgy vélik, hogy a távmunka és az internetes otthoni munka egy és ugyanaz a fogalom, de ez nem egészen így van. Közös bennük, hogy mind az otthoni, mind a távmunka esetében különböző határidők vannak megszabva egy-egy munka elvégzésére. Az otthoni munka nevéből adódóan otthonunkból végezhető munka, a megrendelőnek és… Tovább: A távmunka és az internetes munka közti különbség»

Önéletrajz és referencia ellenőrzés

Önéletrajz és referencia ellenőrzés

Sajnos gyakran megesik, hogy egy-egy – projektre, állásra – pályázó cég vagy magánszemély nem valós referenciákkal, hamis adatokkal próbál kiemelkedni a versenytársak közül. Ezért az igény az önéletrajz és referencia ellenőrzési szolgáltatásra egyre nő. Leginkább a toborzó cégek veszik igénybe egy megbízható, alapos és gyors ellenőrző cég szolgáltatásait. Hajlandóak fizetni… Tovább: Önéletrajz és referencia ellenőrzés»

Online kérdőívek lekérdezése

Online kérdőívek lekérdezése

Korábban már volt szó az online kérdőívek kitöltéséről, mint bevételi forrásról. Most nézzük a másik oldalt: a kérdőívek lekérdezését, mint pénzkereseti lehetőséget. Mivel nem minden kérdőív alkalmas az online kitöltésre – a vizsgálandó téma jellege miatt, vagy, mert a kérdések viszonylag hosszabb magyarázatra szorulnak -, szükség van olyan internetes kérdezőbiztosokra,… Tovább: Online kérdőívek lekérdezése»

Egyszerű internetes munka – adatrögzítés

Egyszerű internetes munka – adatrögzítés

Sokan, sokféle internetes munkát keresnek, mégis talán a legnépszerűbb mind közül az adatrögzítés. Hogy miért? Mert a legtöbben még csak most ismerkednek az internetes munka lehetőségével, így valami olyat szeretnének elsőként kipróbálni, ami biztosan nem fog ki rajtunk, hiszen adatokat bemásolni mindenki tud. Csak egy kis türelem, szabadidő és nyugalom… Tovább: Egyszerű internetes munka – adatrögzítés»

Megrendelők keresése az interneten

Megrendelők keresése az interneten

Aki rendelkezik valami olyan szaktudással, amiért a megrendelők nagyobb összegeket is hajlandóak fizetni, kereshet megbízásokat bizonyos projektek elvégzésére az interneten. Ezek általában alkalmi munkák, azonban könnyen lehet, hogy kölcsönös elégedettség esetén csupán egy hosszútávú együttműködés kezdete. Ráadásul a kapcsolatépítés minden kezdő vállalkozónak jól jön, az ily módon köttetett ismeretségek a… Tovább: Megrendelők keresése az interneten»

Oldal 1 / 212
Internetes munka 2014