Hírek diákmunka és Internetes munka témában

Milyen internetes munkalehetőségek vannak a diákoknak a világhálón?

Milyen internetes munkalehetőségek vannak a diákoknak a világhálón?

Egyre több fiatal kénytelen diákmunkát vállalni ahhoz, hogy a tanulmányai alatt ne kelljen nélkülöznie semmilyen téren. Sajnálatos módon nem mindenkit tudnak a szüleik, családtagjaik támogatni még a főiskolai, egyetemi évek alatt is, így nekik több diákszövetkezet is kínál munkalehetőséget. Sok diák szeretne azonban olyan internetes munkát találni, amit otthonról, vagy… Tovább: Milyen internetes munkalehetőségek vannak a diákoknak a világhálón?»

Internetes munka már 14 éveseknek is található?

Internetes munka már 14 éveseknek is található?

Annak ellenére, hogy hivatalosan diákmunkát csak a 16. életévét betöltött személy vállalhat, sokan próbálkoznak ennél fiatalabban is nyárára munkát találni. Vannak olyan 14 évesek, akik lelkesen keresgélnek maguknak munkát a szünet idejére, és mivel a diákszövetkezetek nem tudnak neki állást ajánlani a koruk miatt, így marad nekik sok esetben az… Tovább: Internetes munka már 14 éveseknek is található?»

Internetes munka már 16 éveseknek is található?

Internetes munka már 16 éveseknek is található?

Sokan már fiatal korban eldöntik, hogy dolgozni szeretnének. Az indokok eltérőek szoktak lenni, valaki a családi kasszába akar besegíteni, valaki viszont saját kényelmét, igényeit akarja megfizetni a munkával keresett pénzzel. Diákmunka már 16 éveseknek is található a diákszövetkezetekben, ám a kérdés az, hogy az internetes munkák között is akadhat- e… Tovább: Internetes munka már 16 éveseknek is található?»

Internetes munka diákoknak

Internetes munka diákoknak

Manapság egyre kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy gyermeke felsőoktatásban töltött éveit teljes egészében finanszírozza. Különösen nagy terhet ró a továbbtanulás azokra a családokra, ahol az egyetem vagy főiskola távol esik a lakhelytől, így a kollégiumi elhelyezés vagy albérlet árával is számolni kell. Természetesen ez az időszak a felhőtlen szórakozás… Tovább: Internetes munka diákoknak»

Internetes munka 2013