Hírek alkalmi munka és Internetes munka témában

Lehet találni alkalmi internetes munkát manapság?

Lehet találni alkalmi internetes munkát manapság?

Annak ellenére, hogy valakinek van épp munkahelye, még korántsem biztos az, hogy a fizetése elég lesz a mindennapi megélhetésére is. Éppen ezért sokan keresnek valamilyen alakalmi munkát a meglévő állásuk mellé, hogy egy kis kiegészítéssel segítség az otthoni kasszát. Vannak olyanok, akik ilyen alkalmi munkára az internetes munkákban látnak lehetőséget…. Tovább: Lehet találni alkalmi internetes munkát manapság?»

Alkalmi internetes munka

Alkalmi internetes munka

Internetes munkát nemcsak állandó munkaként vagy rendszeres jövedelemkiegészítőként végezhetünk, de lehetőségünk van arra is, hogy csak alkalomszerűen dolgozzunk az interneten. Ebben az esetben két választásunk marad: vagy egy olyan céget keresünk, amelynek csupán bizonyos időközönként van szüksége munkánkra, vagy pedig mindig egy-egy projektre jelentkezünk különféle cégekhez. Az első esetben elköteleződünk… Tovább: Alkalmi internetes munka»

Megrendelők keresése az interneten

Megrendelők keresése az interneten

Aki rendelkezik valami olyan szaktudással, amiért a megrendelők nagyobb összegeket is hajlandóak fizetni, kereshet megbízásokat bizonyos projektek elvégzésére az interneten. Ezek általában alkalmi munkák, azonban könnyen lehet, hogy kölcsönös elégedettség esetén csupán egy hosszútávú együttműködés kezdete. Ráadásul a kapcsolatépítés minden kezdő vállalkozónak jól jön, az ily módon köttetett ismeretségek a… Tovább: Megrendelők keresése az interneten»

Internetes munka 2014