0

Online szövegírás: van ilyen valós internetes munka?

Egyre többen adják arra a fejüket, hogy elkezdenek keresgélni az online munkák között is. Ennek több oka is lehet, a két leggyakoribb talán az, hogy már régóta nem talál állást valaki, vagy épp nem szereti a kötöttségeket, és otthonról szeretne dolgozni. Nagyon kevés interneten keresztül is végezhető munkát lehet azonban a világhálón találni, hiszen a legtöbb ilyen jellegű hirdetés csak át akarja verni az arra jelentkezőket.

Online szövegírás: létezik ilyen munka?

Online szövegírás: létezik ilyen munka?

Mi a helyzet az online szövegírással? Létezik ilyen munka? Természetesen az internet megadja azt a fajta szabadságot az embernek, hogy cikkeit, írásait közzéteheti, így eljut a nagyközönséghez is. Ezért azonban ritkán fizetnek egy kezdő szövegírónak, hiszen néhány internetes oldal lehozza ugyan a jobb minőségű cikkeket, ha beküldik nekik a lelkes írók, ám ezért nem szoktak fizetni.

Vannak persze olyan szövegírói munkák is, amiket úgy hirdetnek, hogy fizetnek karakterenként vagy épp szavanként az írójának, ám a legtöbb esetben az ígért honorárium soha sem érkezik meg a számlára. Nagyon – nagyon ritka manapság, hogy valaki kezdőként fizetős, online szövegírói munkát talál, így az elején az a legjobb, ha nem is erre törekednek a cikkírók.

Érdemes online elküldeni a szövegíróknak az írásaikét folyamatosan internetes oldalaknak, hiszen amennyiben lehozzák őket, már is olvasni is fogják azokat, és lehet hogy egyszer majd megtérül ez a fajta befektetés, és egy ilyen munka után kérik fel Önöket szövegírónak!

  
Iktatva: Szövegírás Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014