1

Online oktatás

Ha tanítani valamit, viszont nincs kedve kimozdulni otthonról, és azt sem szeretné, hogy tanítványi házhoz menjenek, az online oktatás jó megoldás lehet. Manapság egyre nagyobb a kereslet a tanulás e kissé szokatlan formája iránt. Ennek oka, hogy egyre többen tanulnak felnőtt korban is, ezek az emberek viszont napközben dolgoznak, ezért az időtakarékos megoldásokat részesítik előnyben.

Tanítani nagyon sok mindent lehet. Legegyszerűbb dolga annak van, aki egyébként is tanár, hiszen nem árt némi tapasztalat hozzá. A magántanárok leggyakrabban korrepetálást és nyelvoktatást vállalnak, azonban egyre népszerűbbek a kreatív hobbik (mint például lakberendezés), vagy önmegvalósítás (hogyan legyünk sikeres üzletemberek) oktatása.

Oktatás

Oktatás

Ezek az e-tanfolyamok általában olcsóbbak, mint a hagyományos tanfolyamok, hiszen nem csak a diák, a tanár is időt és pénzt spórol vele. Formája lehet online óra tartása élőben pl. skype segítségével, oktatás hírlevelek rendszeres időközönkénti kiküldésével vagy egy oktató videóhoz való hozzáférés megadásával.

Az induló tanfolyamot meghirdethetik bármely internetes oldalon, közösségi portálon, saját honlapon, blogon. Ha már vannak jelentkezők, jó úton járunk. Ha elégedettek a szolgáltatás ár-érték arányával, továbbajánlanak majd ismerősüknek, és mint tudjuk ez a legjobb reklám.

 

  
Iktatva: Munkalehetőség Címkék: , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Online oktatás"

  1. Melinda szerint:

    Jo napot kivanok

    Ismer olyan internetes oldalt ahol ez mukodik? Erdekelen a tavoktatas.

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013