0

Mennyi lehet a cikkírás díjazása?

A világháló remek lehetőséget nyújthat azoknak az ambiciózus embereknek, akik meg szeretnék mutatni magukat a világnak. Akik például jól tudnak fotózni, vagy épp írni, azok jó lehetőségeket találhatnak maguknak arra, hogy emberek sokaságához juttassák el remekműveiket. Az már persze más kérdés, hogy ezekkel lehet- e pénzt keresni.

Mennyi lehet a cikkírás díjazása?

Mennyi lehet a cikkírás díjazása?

Mennyi lehet a cikkírás díjazása? Sokan gondolkodnak abban, hogy cikkírásba kezdenek, hiszen sok olyan hirdetést lehet találni az interneten, ahol cikkírókat keresnek, magas díjazással. Sajnálatos módon az ilyen hirdetések zöme csak átverés, és nem fognak fizetni egy fillért sem. Ami esetleg még is valós, az is nagyon alacsony pénzt fog kínálni, pláne a kezdő cikkíróknak.

Azoknak, akik most akarnak belevágni a cikkírásba, egy jó tanács lehet, hogy ne a díjazás motiválja az írásnál! Érdemes először szimplán csak elküldeni a műveiket különböző online oldalaknak, és már az is hatalmas dolog, ha meg is jelentetik a cikkeiket. Később lehet, hogy ezek az írások fognak valóban fizetős munkát jelenteni Önöknek.

Amennyiben valaki még is olyan szerencsés, hogy talál fizetős munkát, mint cikkíró, akkor se számíthat arra, hogy ebből a munkából fog meggazdagodni. Általában szó vagy karakter után fizetnek a munkaadók, ezek ára azonban nagyon változó lehet. Igazán magas díjazást azok remélhetnek, akik igazán jó írói vénával rendelkeznek, sok referencia munkát tudnak már felmutatni, és persze megtalálják azt a munkaadót, aki hajlandó több pénzt is fizetni azért, csak hogy neki írjanak. Ez pedig nagyon- nagyon nehéz feladat lehet.

  
Iktatva: Cikkírás Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014