0

Kézműves termékek eladása

Aki szeret kézműveskedni és elég kreatív is hozzá, valamint úgy érzi, hogy teremékeit szívesen eladná és meg is vásárolnák az emberek, használhatja az internetet egyedi termékei eladására. Előnye, hogy megspórolhatja a bolt bérlésének költségeit, és jó marketinggel ugyanannyi vagy akár még több vevőre számíthat, mintha saját üzletében fogadná őket.

Dolgozhat kizárólag megrendelésre is, így csupán néhány bemutató darabot kell saját költségére előállítania, a többit csak akkor készíti el, ha már jelentkezett rá a vevő. Részmunkaidőben, kiegészítésképp is foglalkozhat vele, elég, ha esténként megnézi e-mailjeit. Az internetes árusításnak több módja is van, így mindenki kiválaszthatja a neki megfelelőt, attól függően, hogy mennyi időt, energiát szeretne belefektetni, illetve milyen elérendő céljai vannak.

Kézműves

Kézműves

Manapság nagyon elterjedtek az aukciós oldalak, sokan böngészik a kínálatot különböző dolgokra vadászva. Ezeken az oldalakon ingyen, vagy jelképes összeg befizetése után árusíthatja termékeit fix összeért vagy licitet kiírva. Mikor valaki vételi szándékát fejezi ki, megkapja az Ön elérhetőségét, így felveheti Önnel a kapcsolatot. A terméket elküldheti postán, vagy személyesen is átnyújthatja.

A különleges termékeket ennek megfelelő kézműves termékeket árusító webshopban is eladhatja. Feltölti a termékeit, és várja a vevőket. Ezek az oldalak ingyen biztosítanak külön boltfelületet is, csupán az eladott áruk után kérnek néhány százalék részesedést.

Utoljára maradt a legidőigényesebb, azonban a legtöbb haszonnal kecsegtető módszer, a saját honlap és blog írása. Ezen keresztül frappáns írások kíséretében bemutathatja a termékeit. Ennek előnye a többi módszerrel szemben, hogy közvetlen és sokkal személyesebb. Egy gyakran frissülő, érdekes honlap vonzza az olvasókat, akik később hűséges vásárlókká válhatnak.

  
Iktatva: Munkalehetőség Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2012