0

Internetes távmunka előnyei

Nagyon sokan szeretnének internetes munkát végezni, mert mondjuk az életvitelük nem engedi meg, hogy 4 vagy akár 8 órás állásuk legyen. Sajnos ma Magyarországon nem túl rózsás a helyzet a távmunkák világában, ugyanis kevés munkáltató megy bele abba, hogy a munkavállaló otthonról teljesítse a feladatát. Pedig a távmunka nem egy mumus, amit üldözni kell, hanem egy kiváló lehetőség mind munkáltatói, mind munkavállalói szempontból.

Az internetes távmunka mindenkinek előnyös

Az internetes távmunka mindenkinek előnyös

Munkavállalói szempontból előnyös azoknak, akinek van már főállásuk, vagy egyszerűen nem tudják megoldani azt, hogy mindennap bejárjanak egy munkahelyre dolgozni. Ennek oka lehet például iskola, beteggondozás vagy egyéb hátráltató tényező. Az otthoni internetes munkánál nincs az ember felett a főnök, szabadon, akkor dolgozhat, amikor csak akar, a nyilvánvaló határidőket betartva.

Munkáltatói szempontból is vannak előnyei az internetes távmunkának. A legnagyobb előny, hogy nem kell feltétlenül külön irodát bérelni, fenntartani, eszközöket, gépeket vásárolni (mivel ugye elhasználódnak), és ő maga is szabadabban intézheti a cég ügyeit, mivel nem kell bent lenni egész álló nap az irodában.

Az otthoni internetes távmunkának tehát nagyon sok előnye van, mindenképpen érdemes megfontolni ezt is, mint lehetőséget. Mind a munkáltató, mind a munkavállaló jól járhat vele, költségkímélő, így akár a munkavállaló zsebében is több maradhat, de a munkáltatóéban mindenképpen. Nem szabad kihagyni a számításból ezt a fajta foglalkoztatást.

  
Iktatva: Internetes munka, Távmunka Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013