3

Internetes munka: reklámnézés

Bizonyára mindenki hallott már olyan jellegű otthoni munkáról, ahol reklámokat kell nézegetni. A feladat roppant egyszerű, be kell jelentkezni a reklámnézegetős oldal felületére, egy bizonyos ideig (általában 15-30 másodpercig) kell nézni a hirdető ajánlatát. Ha letelt az idő, a megtekintésért járó pénz a virtuális számlánkon megjelenik.

Laptop

Laptop

Ugye milyen jól hangzik ez a könnyű, internetes munka? Sajnos több hátránya is van, és csak akkor jövedelmező, ha az illető okosan csinálja. Maga a klikkelgetés nagyon kevés pénzt hoz, alig egy-két centet nézegetésenként. Érdemes tehát több ilyen oldalra beregisztrálni, és akár párhuzamosan is olvasni a reklámot. Fontos megjegyezni, hogy ezt nem mindegyik oldalnál tudjuk megtenni.

Érdemes referáltakat gyűjteni, akik szintén nézik a reklámokat, és ezért mi is kapunk egy szerényebb összeget. Ha valahol gyanúsan sokat ígérnek a reklámok nézéséért, az biztos, hogy átverés, és soha nem fogjuk megkapni a pénzünket. Egy oldal képtelen lenne több tízezer felhasználónak óriási összegeket kifizetni. Mindig érdemes nézni a csaló oldalak listáját, hogy tájékozottak legyünk.

Ebből az internetes munkából meggazdagodni nem lehet, viszont keresetkiegészítésnek ideális. Amennyiben mindennap van egy fél-egy óránk legalább, amit erre tudunk szánni, emellett embereink, akik szintén dolgoznak, napi néhány száz, kiemelkedő esetben pár ezer forintot is megkereshetünk, ha nagyon ügyesek vagyunk. Legyünk mindig naprakészek azzal kapcsolatban, hogy melyik oldalak nem átverések, így baj nem érhet bennünket.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: ,

További olvasnivaló

3 hozzászólás "Internetes munka: reklámnézés"

 1. Kormos Tamás szerint:

  Tisztelt Cím!

  Érdekelne az internetes munka: reklámnézés és/vagy kérdőívek kitöltése.

  Üdvözlettel:

  Kormos Tamás

 2. Kovács Máté szerint:

  Jó napot kívánok a munkáról szeretnék érdeklődni és jelentkezni.
  Válaszát előre is köszönöm.
  Kovács Máté

 3. Fejer Erika szerint:

  Jo napot kivanok szeretnek tobbet tudni hogy mirol is szol ez a munka erdekelne.Elore is koszonom a tajekoztatast.

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013