0

Internetes munka otthonról: létezik ilyen?

A manapság uralkodó válságnak és munkanélküliségnek hála sokak fejébe megfordul, hogy hogyan lehetne egy kis plusz pénzhez jutni. Mivel a munkahelyek nem sorakoznak, így egyre többen keresgélnek az interneten otthonról is végezhető internetes munkák után. De vajon létezik ilyen otthonról végezhető, valós internetes munka?

Internetes munka otthonról: létezik ilyen?

Internetes munka otthonról: létezik ilyen?

Biztosan sokakban felmerült már egy-egy internetes munkahirdetés láttán, hogy vajon egy igazi álláshirdetés-e, vagy épp átverés. Nagyon hangzatosak tudnak lenni ezek az otthonról is végezhető internetes munkák, hiszen ki se kell mozdulni a az otthonukból, és általában nem is túl bonyolult feladatokat szoktak hirdetni. Általában reklámnézegetésbe vagy épp kérdőív kitöltésbe lehet leggyakrabban belefutni, vagy épp olyan munkába, ahol előre kérnek befizetést.

Ezek az előre befizetős, másképp regisztrációs díjként is emlegetett internetes munka hirdetések már alapból átverések. Az összeg átutalása után vagy eltűnik a hirdető, vagy épp egy olyan választ fognak kapni, melyben hasonló átverésre biztatják majd a hiszékeny állas keresőt, mely szerint ő is adjon fel nyugodtan internetes otthoni munkára hirdetést és csaljon ki pénzt másokból.

Vannak azonban létező otthonról is végezhető internetes munkák, ezekhez viszont általában társulnia kell valamilyen képességnek is. Ha valaki ért például a weblap tervezéshez, vagy épp nagyon jól megy neki egy idegennyelv, akkor könnyedén dolgozhat az internet segítségével is otthonról. Ha viszont az internetes munkahirdetésben csak “kattintgatni” kell, akkor jól gondolják meg, hogy ez egy valós internetes munka lehet-e vagy csak átverés!

  
Iktatva: Otthoni internetes munka Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013