0

Internetes munka kismamáknak: valóban tudnak otthonról is dolgozni?

A mai világban nagyon nehéz helyzetbe is kerülhet az, aki a gyerekvállalás mellett dönt. Sok kismamát már nem várnak vissza tárt karokkal a munkahelyére, ám olyanok is akadnak, akiknek munkahelye megszűnt, vagy épp nem is sikerült még dolgoznia a szülést megelőzően. Az otthon töltött idő alatt sok kismamának megfordul a fejében, hogy amíg a gyermeke alszik, milyen jó volna egy kicsit dolgozni. Első gondolatuk általában az internetes munka szokott lenni.

Internetes munka kismamáknak: valóban tudnak otthonról is dolgozni?

Internetes munka kismamáknak: valóban tudnak otthonról is dolgozni?

Valóban tudnak otthonról is dolgozni internetes munkát a kismamák? Csak abban az esetben van esélyük valós netes munkát találni az anyukáknak, ha olyan dologhoz értenek, amihez valóban nem feltétlen szükséges minden nap bemenni egy irodába. Ilyen munka lehet például egy idegennyelvi fordító, egy újságíró, vagy épp egy weblap tervező is. Ezek esetében csak egy megbízható munkaadót kell találni, és már lehet is otthonról online dolgozni.

A legtöbb olyan internetes munkák, amit orrhonról tudnának végezni a kismamák a hirdetések szerint, sajnálatos módon átverések. Azért senkinek se fog egy nagy külföldi cég se fizetni rettentően magas összeget, hogy minden nap pár órát reklámokat nézeget, vagy épp minden féle oldalra kattint. Szép is lenne, ha ilyen könnyű munkával szinte meggazdagodni is lehetne, ám a beígért pénz soha nem fog megérkezni a számlájukra a kismamáknak sem, akárcsak a többi próbálkozó embernek sem.

Abban az esetben, ha egy kismama feltétlen otthonról akar dolgozni, érdemes az internetes munkák mellett a bedolgozói munkán is gondolkodni, ám ezek között a hirdetések között is rengeteg kamu és átverő munkaadóba lehet bele botlani. Legyenek minden esetben óvatosak, és keressenek fel minél több olyan online fórumot, amik ezekkel a munkákkal foglalkoznak.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013