0

Internetes munka kezdőknek

Sokan félnek kezdőként belevágni az internetes munkák világába. Legyünk akár pályakezdők, akár az internetes munkavállalásban kezdők, kezeljük óvatosan az átverés-szagú hirdetéseket, és próbáljuk meg a valós munkákat kiszűrni, és csak azokra jelentkezni.

Iroda otthon

Iroda otthon

Általában nem utasítják el a kezdők jelentkezését a munkáltatók, sok esetben csak az számít, mennyire vagyunk jók, nem lényeg a papír vagy a sok év tapasztalat. Egyébként ha megfigyeljük, a legtöbb állásnál már pályakezdőként is elvárás lenne a több éves szakmai gyakorlat, amit ugye lehetetlen teljesíteni. Itt egy a lényeg, dolgozzunk jól, pontosan, megbízhatóan, és akkor kezdőként sem ér hátrány minket.

Ha nem értjük pontosan a feladatot, vagy nem ismerjük a szoftvert, amit használnunk kell, merjünk bátran kérdezni. Ha nem kérdezünk, csak mérgelődünk, akkor nem tudunk előre haladni, és a munka sem lesz időre készen. A munkáltatók általában nem bánják, ha érdeklődünk, kérdezünk, ne érezzük magunkat kellemetlenül, ha valami nem megy.

Amennyiben nekünk kell megmondani, hogy mennyiért dolgozunk, sose becsüljük alá magunkat, amiért kezdők vagyunk. Egy kezdő is dolgozhat jól, sőt, jobban, mint egy gyakorlott kolléga. Nézzünk utána az interneten, hogy általában mennyit kérnek a bizonyos munkáért, kezdőként egy picit lehetünk olcsóbbak, de ne adjuk el magunkat áron alul, mert akkor később sem akar majd senki normális összeget fizetni a munkánkért.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013