0

Internetes munka: kérdőív kitöltés

Léteznek olyan internetes munkák, ahol kérdőíveket kell kitölteni. Van, amikor mi beregisztrálunk egy-egy oldalra, és csak később küldenek kérdőívet a számunkra, de olyan oldalakat is lehet találni, ahol egyből lehet dolgozni. Fontos azonban tudni, hogy a kérdőívezés szinte mindig csak keresetkiegészítésre jó, nagyobb összegeket nem nagyon tudunk keresni vele.

Kérdőív kitöltés

Kérdőív kitöltés

Aki jól beszél valamelyik idegen nyelven, annak van lehetősége beregisztrálni különféle külföldi online közvélemény kutatásokkal foglalkozó oldalra, ahol meg kell adni sok adatát. Ezekre a közvélemény kutató cégeknek szüksége van, ha nem vagyunk hajlandóak megadni, akkor nem ez lesz a megfelelő internetes munka a számára.

Ezután következhet a kérdőív kitöltése. A kérdőívek elég részletesek szoktak lenni, úgyhogy kell némi idő, míg kitöltjük. Főleg, ha idegen nyelvű az anyag, mindig szánjunk rá elegendő időt, hogy a lehető legpontosabb válaszokat adjuk meg. Miután elkészültünk, a virtuális számlánkra kerül a pénz, amit általában egy bizonyos limit után fizetnek ki.

Tudakozódjunk előre, hogy mennyi a minimum kifizetési limit, nehogy meglepetés érjen minket. Ha sokalljuk az összeget, amit kínálnak egy-egy kérdőívért, akkor nem árt gyanakodni, hogy nem fog kifizetni. Ha komoly cégekhez regisztrálunk, biztosan megkapjuk a pénzünket, de számítanunk kell arra, hogy nem egy nap alatt fogjuk ezt elérni. A kifizetés általában Paypalra (vagy más elektronikus számlára) történik, vagy számlára utalással.

 

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013