3

Internetes munka: képszerkesztő

Az internetes képszerkesztési munkák azért jók, mert nem szükséges hozzá feltétlenül a személyes jelenlét, otthonról is kiválóan lehet dolgozni. Fontos legalább egy grafikai program magas szintű ismerete, de minél több dologhoz értünk, annál több munkát van lehetőségünk megcsinálni. Dolgozhatunk akár egy bizonyos cégnél távmunkásként, vagy akár vállalkozóként saját magunk kereshetjük a munkákat.

Grafikus munka

Grafikus munka

Egy jó képszerkesztő vagy grafikus számára elengedhetetlen egy minőségi honlap, ahol prezentálja az illető a portfolióját. A designt mindenképpen a munkavállaló készítse, ha a programozási munkálatokat informatikus készíti, akkor is. Fontos, hogy folyamatosan frissüljön, színesedjen a grafikus anyaga.

Nagyon sokan próbálnak meg grafikai munkákból megélni, törekedjünk az egyéni látásmódra, ne másoljunk senkit, menjünk a saját fejünk után. Fontos a megfelelő önkritika, ha valami nem jó, akkor mindenképpen kezdjük újra a munkát, vagy pihenjünk kicsit. Mindig a megrendelő igényeit tartsuk szem előtt, az egyéni ízlésünket ne vigyük bele a munkába. Vagyis ha a megrendelő egy piros, kör alakú logót szeretne zöld felirattal, akkor olyannak készítsük el, ne pedig fekete-fehér színben.

Mindig ismerjünk meg új technikákat, ne ragadjunk le egy programnál, egy stílusnál. Tartsuk be a határidőket, a megrendelői igényeket minden esetben. Ha nem tetszik a megrendelőnek a kész munka, legyünk hajlandóak javítani, különben legközelebb nem kapunk több munkát attól a cégtől vagy magánszemélytől.

  
Iktatva: Otthoni internetes munka Címkék: ,

További olvasnivaló

3 hozzászólás "Internetes munka: képszerkesztő"

 1. mohai krisztina szerint:

  hello!

  értek a grafikához szeretek ilyeneket csinállni és érdekellne ez a lehetőség

 2. Brutoczki jános szerint:

  erdekelne az állas lehetöség

 3. Brutoczki jános szerint:

  erdekelne a munka

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013