0

Internetes munka hirdetések

Ha már elhatározta, hogy megpróbálkozik az internetes munkával, jöhet a következő, egyben legnehezebb lépés: megtalálni az Önnek való, megbízható internetes munkalehetőséget. Aki azt gondolja, hogy ez könnyen megy, sajnos nagyot téved. Sok a csaló, aki mások kárán szeretne meggazdagodni, ezért mindenféle ürüggyel pénzt szed be a gyakran naiv, bizakodó érdeklődőktől.

Internetes munka hirdetéseket rengeteg helyen találhatunk az interneten. Elég csak beírni a megfelelő szókombinációt a keresőbe, és máris százával jönnek fel a találatok. A gyűjtőoldalakon is érdemes körülnézni, illetve fórumhozzászólásokból is sok minden kiderül. A túl jól hangzó, rendkívül gyors meggazdagodást ígérő hirdetéseket jobb, ha azonnal kizárjuk, és inkább olyat keresünk, ahol igenis meg kell dolgozni a fizetésért.

Laptop szemek

Laptop szemek

Hallgassunk józan ítélőképességünkre, és ne dőljünk be a hamis ígéreteknek. Természetesen az internetes munkával nagyobb kockázatot vállalunk, mint amikor hagyományos munkát keresünk. Ebben az esetben ugyanis személyesen nem találkozunk senkivel, nem látjuk az irodát, így sokkal nehezebb megítélni a cég komolyságát, de nem lehetetlen. Érdemes utánanézni a cégnek legalább a neten, elkérni az adószámukat, címüket, cégjegyzékszámukat, kapcsolattartójuk nevét. A szélhámos cégek ezeket nem adják meg, innen tudhatjuk, hogy nem érdemes rájuk időnket vesztegetni.

Természetesen biztosra csak akkor mehetünk, ha közeli ismerősünk ajánlja a munkalehetőséget, ez azonban sajnos keveseknek adatik meg. Addig is legyünk nagyon óvatosak,körültekintőek, és ne higgyünk el mindent, amit a hirdetések ígérnek.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013