0

Internetes munka befektetés nélkül

Vannak olyan internetes munkák, amelyek befektetést igényelnek, ilyen például egy webáruház működtetése. Azonban a legtöbben először csak arról szeretnének tanúbizonyságot kapni, hogy az interneten valóban lehet pénzt keresni, ehhez pedig nem szeretnének befektetni. Jó hírem van számukra: rengeteg az olyan lehetőség, amely bárminemű anyagi ráfordítás nélkül is elkezdhető, és ráér akkor befektetni (ha ez egyáltalán szükséges), mikor a haszon már biztosra vehető.

Először is, az interneten lehet másnak dolgozni, ebben az esetben természetesen nincs befektetés. Azonban mi a helyzet az internetes vállalkozásokkal? Csak egy jó stratégiára van szükség, és akár egy jól jövedelmező vállalkozás is elkezdhető nulla forintból. Mivel a saját vállalkozásban jóval több a potenciál, mint alkalmazottként dolgozni valakinek, most erről írnék bővebben.

Befektetés nélküli internetes munka

Befektetés nélküli internetes munka

Nézzünk egy példát! Ha el szeretnénk adni valamit a neten, viszont nincs pénzünk, vagy csak nem szeretnénk befektetni, a legkézenfekvőbb megoldás, hogy először vevőket szerzünk, majd utána vásároljuk meg/készítjük el a terméket, vagy készítjük elő a szolgáltatást. Egy online nyelvoktatást kínáló cég esetében ez úgy néz ki, hogy csak akkor vásárolja meg a drágább nyelvkönyveket, feladatlapokat, amikor már jelentkezett néhány tanuló, akik előleget is fizettek. Egy e-asszisztenciát kínáló cég pedig akkor vásárolja meg a komolyabb fax- és nyomtató gépet, amikor már szerződést kötött egy másik céggel.

Látható, hogy egy jól átgondolt, ötletes vállalkozás elindításához nem kell nagy összeg, sőt akár nulla tőkével is elkezdhető. A befektetés nélküli internetes munka nagy előnye, hogy nincs mit veszíteni ha mégsem jön be, csak a rá szánt időt és energiát. Bár ha ezt is úgy fogjuk fel, hogy tanulunk belőle és következő vállalkozásunkkor már nem követjük el ugyanazt a hibát, akkor még ez sem veszteség.

 

 

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013