1

Internetes munka: a másolás is egy lehetőség?

Egyre több ember kényszerül abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy már akármilyen munkát elvállal azért, hogy biztosítani tudja saját és családja megélhetését. Sokan vannak olyanok, akik nem szakmájukban dolgoznak, és növekszik azoknak is a száma, akik munka híján az internetes munkákban látnak megoldást arra, hogy pénzt kereshessenek. Az egyik online végezhető munka a másolás szokott lenni.

Internetes munka: a másolás is egy lehetőség?

Internetes munka: a másolás is egy lehetőség?

Mit kell tudni az intranetes munkákon belül a másolási feladatról? Elsősorban azt, hogy itt is sok a csaló hirdetés. Abból lehet a legkönnyebben rájönni arra, hogy valaki át akarja Önöket verni, hogy egy bizonyos regisztrációs, vagy épp posta díjat kér azért, hogy a másolandó anyagot eljuttassa Önökhöz. Előre soha nem szabad fizetni, hiszen ilyenkor általában csak egy válasz email- t kapnak az áldozatok, melyben hasonló pénzlehúzásra biztatják Őket is.

Akkor is érdemes gyanakodni, ha az internetes másolási munka annyi lenne, hogy az elküldött email- t kell lemásolni. Gondoljanak csak bele, a mai modern világban a billentyűzet 2 gombjának a lenyomásával ki lehet másolni a szöveget, miért kellene erre külön ember? Valós másolási munka talán az lehet, ha hanganyagot kell lemásolni, legépelni, és ezt kell eljuttatni a megbízónak. Megbízható munkaadót azonban nehéz lesz találni.

Amennyiben egy internetes másolási munka felkeltette a figyelmét, érdemes ilyen témával foglakozó fórumokon utána olvasni, hogy vajon megbízható-e a hirdető, vagy már esetleg több embert átvert. Ne feledjék, hogy senkiben sem bízhatnak meg, amíg nem lesznek biztosak abban, hogy kifizeti az elvégzett munkát.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Internetes munka: a másolás is egy lehetőség?"

  1. Hajma Edina szerint:

    érdekelne a munka

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013