0

Ingyenes otthoni internetes munka

Sajnos sokan próbálják meg kihasználni az emberek jóhiszeműségét, és próbálnak pénzt kicsikarni a gyanútlanoktól. Az otthoni internetes munkáknak ezért van sok helyen rossz híre, mert rengeteg átverés kering az interneten. Munkaközvetítésért ma Magyarországon tilos pénzt kérni – ezt mindenki jó, ha megjegyzi. Ennek ellenére természetesen sokan próbálkoznak mások lehúzásával, és sajnos sokan be is dőlnek.

Soha ne fizessünk munkaközvetítésért

Soha ne fizessünk munkaközvetítésért

A munkaközvetítés elvileg teljesen ingyenes, a sok kétségbeesett, munkanélküli ember pedig az utolsó fillérjeit fizeti ki egy jobb élet reményében. Ezt használják ki a csalók, akik konkrét munka megnevezése nélkül, mindenféle töltelék szöveggel áltatják az embert, hogy bővebben tájékoztatnak, ha a bankszámlájukra utalunk X összeget.

A tájékoztatás ezután vagy megjön, vagy nem. Jó esetben kapunk egy e-mailt, hogy hogyan verjünk át másokat is ugyanezzel a módszerrel, mert valós munka az ugye nincs mögötte. Ezt aztán vagy bírja valaki gyomra, vagy nem, mindenesetre törvénybe ütköző. Ám az emberek néhány száz forintért nem tesznek feljelentést. Még belegondolni is szörnyű, hány ember esett már az ilyen átverők karmai közé.

Jegyezzük meg: a munka az ingyenes. Mindenki, aki pénzt kér érte, az át fog verni minket. Ha nincs arra pénze, hogy egy postai levelet elküldjön (amit ingyen, e-mailben is el tudna), akkor valószínűleg a fizetésünket sem fogjuk megkapni soha, ezen érdemes elgondolkodni.

  
Iktatva: Internetes munka

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013