0

Az otthonról is végezhető internetes munka veszélyei

Mint minden munkának, így bizony az interneten, otthonról is végezhető munkáknak is vannak bizonyos veszélyei. A legnagyobb veszély egy ilyen netes munkánál természetesen az, ha nem fizetik ki a hirdetésben ígért összeget, miután a munkát ténylegesen el is végezték. Ezeken felül is viszont léteznek még veszélyforrások, melyek az internetes munkákra jellemzőek.

Elég sok klikkelgetős internetes munkahirdetésbe lehet belefutni a világhálón. Valljuk be, jól hangzik: otthonról végezhető, csak internet hozzáférés kell, a munka pedig az egér egyik gombjának nyomogatásából áll. Sajnos az ilyen internetes munkák oldalain elég sok vírus is lejöhet, amely nem csak hogy komoly kárt is okozhat a számítógépükben, de a vírus adathalász adottságaiknak hála, még a személyes adataikkal is visszaélhetnek.

Az otthonról is végezhető internetes munka veszélyei

Az otthonról is végezhető internetes munka veszélyei

A másik veszélye az otthonról is végezhető internetes munkáknak, a már fentebb is említett átverés: az hogy nem fizetik ki a hiszékeny “munkavállalókat”. A klikkelgetős, reklámnézegetős oldlak maguknak hajtják csak a hasznot, az ígért álomösszegek viszont soha sem kerülnek rá a virtuális számlára. Ezek a hirdetések már az elején is gyanúsak lehetnek, hiszen hihetetlen összeget fizetnek a leírtak alapján gyakorlatilag a semmiért. Ki adna x száz euró-t vagy dollár-t csak azért, hogy egy nap valaki 5-10 reklámot végignéz?

Ne dőljenek be az ilyen internetes munkát ígérő oldalaknak! Ha mégis rászánják az idejüket, hátha alapon, akkor arra azért készüljenek fel, hogy pénz helyett csak bosszúságot fognak kapni. Ha mindenáron ilyen internetes munkákkal akarnak szerencsét próbálni, akkor érdemes előtte szétnézni, vannak-e már az oldalnak “károsultjai”, mert az ilyen fórumokon hasznos és elrettentő információkhoz juthatnak!

  
Iktatva: Otthoni internetes munka Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013