0

Az internetes munka esetében is létezik feketelista!

Sokan határozzák el manapság, hogy belekezdenek egy olyan távmunkába, vagy épp internetes munkába, melyet otthonról lehet végezni. Sok oka lehet ennek, hiszen vannak olyan szerencsétlenül járt emberek, akik hosszú ideje nem találnak maguknak munkát, ám olyanok is akadnak, akinek egy szimpatikus lehetőségnek tűnik az, hogy nem kell munkába járni, és még az idejüket is saját maguk osztják be. Érdemes lehet azonban szétnézni az interneten, mielőtt ilyen munkába vágnák a fejüket!

Az internetes munka esetében is létezik feketelista!

Az internetes munka esetében is létezik feketelista!

Az internetes munkák és a távmunkák esetében is létezik feketelista! Mi is pontosan jelen esetben a feketelista? Vannak olyan oldalak, melyek összegyűjtik azoknak a csalóknak a nevét és egyéb adatait, melyek már többször átverték a kezdetben hiszékeny és naiv embereket. Remek segítség lehet ez, hiszen sok embernek megspórolja nem csak az idejét, de akár a pénzét is ez az oldal azáltal, hogy nem dőlnek be nekik a munkakeresők.

Milyen internetes munkák és távunkák kerülhetnek fel a feketelistára? Egy rutinosabb online munkakereső már viszonylag gyorsan leszűri egy hirdetésről, hogy kamu- e vagy akár valós is lehet. Vannak tipikus átverős internetes és távmunkahirdetések. Online munka esetében például a reklámnézegetés vagy épp az ide- oda kattintgatás egy tipikusan kamu munka. Távmunka esetében pedig tilos előre pénzt küldeni a munkát kínálónak, hiszen semmilyen választ nem fognak már kapni tőle.

Amennyiben mindenképpen internetes munkát, vagy épp távmunkát szeretne végezni, mindenképpen keresse fel az interneten is fellelhető fekete listákat, és tájékozódjon minél többet arról, milyen buktatói lehetnek még ezeknek a típusú munkáknak. Igaz, mindez egy kis időráfordítást igényel, ám hosszútávon meg fogja érni az, hogy nem tudják már Önöket olyan könnyen átverni!

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014