0

Az internetes munka esetében gyakoriak a csalások!

Munka és pénz hiányában gyakran vágnak bele az emberek abba, hogy internetes munkát keressenek a világhálón. Nem is kell ezen csodálkozni, hiszen a hirdetések alapján joggal gondolhatják azt a lelkes munkakeresők, hogy otthonról dolgozni a számítógépen mennyire jó dolog: kevés és könnyű munkáért cserébe sok pénzt ígérnek. Ennek azonban már gyanúsnak kell lennie, hiszen a legtöbb ilyen internetes hirdetést a csalók adják fel.

Az internetes munka esetében gyakoriak a csalások!

Az internetes munka esetében gyakoriak a csalások!

Az internetes munka esetében gyakoriak a csalósok! Ne dőljenek be az olyan meséknek, hogy az internetes oldalak közötti kattintgatásokért, vagy épp reklámok nézegetésért Önök pénzt fognak keresni. Az ígért nagy összegek sajnálatos módon hónapok múltán se fog megérkezni a virtuális számlájukra, persze csak akkor, ha sikerül elérni a kiszabott pénz limitet. Az ehhez hasonló hirdetéseket csalók adják fel!

Az internetes munkák esetében azok a hirdetések is csalások, melyekben előre kérnek pénzt azért, hogy elküldjék a pontos munkafeladatot. Általában nem kérnek nagy összeget, hogy ne menjenek az átvert emberek a rendőrségre, de még is csak kicsalják a jóhiszemű emberek megtakarított kis pénzét. Ilyenkor egy válaszlevelet még írnak, melyben hasonló átverésre buzdítják az átvert munkakeresőket.

Jól vigyázzanak tehát az internetes munka kereséskor a csalókkal! Könnyen be tudják hálózni az embert jól hangzó és lelkes ígéretekkel, de ezek szinte soha sem teljesülnek. Ennek ellenére természetesen lehet találni valós netes munkát, mindössze kell hozzá egy kis szaktudás: jó nyelvérzék, vagy erős számítógépes ismeret ( fordítás vagy épp programozás ).

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013