0

Az internetes munka egy igazi kincsesbánya lenne?

Annak ellenére, hogy a világhálón rengeteg olyan internetes munkába lehet belefutni, ami azt állítja, hogy könnyű és gyors munkáért cserébe meg fognak gazdagodni az azt végzők, még is kevés olyan embert lehet találni, aki ezt személyesen is alá tudná támasztani. Vajon lehet valós internetes munkát találni?

Az internetes munka egy kincsesbánya lenne?

Az internetes munka egy kincsesbánya lenne?

Az internetes munka egy igazi kincsesbánya lenne? A hirdetések alapján bizony arra lehet következtetni: minden nap, pár perces munkáért elviekben több száz vagy akár ezer eurót vagy dollárt utalnak majd el a lelkes munkavégzőknek. Ez ne egy kincsesbánya lenne? Általában kattintgatást vagy reklámoldalak nézegetését és megosztását kell elvégezni az ilyen jellegű online munkák esetében.

A várt utalás, amiben elküldenék az ígért pénzt, soha sem szokott megérkezni az internetes munkákért, így nem igazán van olyan valós internetes munka, ami egy kincsesbánya lenne. Lehet persze online dolgozni néhány munkakörben, mint például számítógép programozó, vagy épp idegennyelvi fordító, ám busásan meggazdagodni nem fognak az ehhez értők sem.

Aki tehát kezdetben egy kincsesbányát lát az internet adta munkalehetőségekben, mindenképp olvasgasson ezzel a témával  foglalkozó fórumokat, hiszen a valóságot láva, lehet hamarabb alább hagy a lelkesedése, mikor csak a negatív és a csalódott véleményeket fogja olvasni.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014