0

Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet?

A mai nehéz gazdasági helyzetben sokak küzdenek a munkanélküliség problémájával, és ha még van is állásuk, elég gyakori probléma az, hogy nem jönnek ki az emberek a keresetükből. Ilyenkor sokan gondolják azt, hogy bele vágnak az internetes munkakeresésbe, és majd otthonról, online fognak dolgozni. Jó néhány olyan hirdetésbe lehet belebotlani a világhálón, amelyben kérdőíves munkára keresnek lelkes jelentkezőket.

Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet?

Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet?

Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet? Akár csak a többi netes munkánál, itt is vannak valós, és létező lehetőségek, ám ezek igencsak ritkák, a legtöbb állásajánlat kamu. A cégek ezeknek a kérdőíveknek a kitöltését gyakran megoldják házon belül a dolgozóikkal, munkaidőn belül, mint egy kis plusz munka, és nem nagyon fizetnek külsős embereknek ezek online elvégéséért. Érdemes tehát óvatosnak lenni, miközben a világhálón nézelődnek ilyen munka után.

Az internetes kérdőíves munka esetében vannak elég egyértelmű jelek arra, hogy egy hirdetés biztos kamu- e. Abban az esetben, ha irreálisan sok pénzt kínálnak a munka elvégzéséért, vagy épp előre kérnek pénzt utalni bizonyos felmerülő regisztrációs költségért, kezdhetnek gyanakodni, hogy itt bizony bűzlik valami. Előre pedig soha, semmilyen esetben nem szabad pénzt küldeni!

Abban az esetben, ha mindenképpen bele akarnak vágni az internetes kérdőíves munkák egyikébe, érdemes azzal kezdeni a dolgokat, hogy utánanéznek az interneten található fórumokon a témának jobban. Itt sok fontos információra lehet szert tenni, és elég sok elrettentő példába is bele lehet majd botlani, ami a későbbiekben a hasznukra lehet.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013