Hírek részmunkaidő és Internetes munka témában

Online kérdőívek lekérdezése

Online kérdőívek lekérdezése

Korábban már volt szó az online kérdőívek kitöltéséről, mint bevételi forrásról. Most nézzük a másik oldalt: a kérdőívek lekérdezését, mint pénzkereseti lehetőséget. Mivel nem minden kérdőív alkalmas az online kitöltésre – a vizsgálandó téma jellege miatt, vagy, mert a kérdések viszonylag hosszabb magyarázatra szorulnak -, szükség van olyan internetes kérdezőbiztosokra,… Tovább: Online kérdőívek lekérdezése»

Kézműves termékek eladása

Kézműves termékek eladása

Aki szeret kézműveskedni és elég kreatív is hozzá, valamint úgy érzi, hogy teremékeit szívesen eladná és meg is vásárolnák az emberek, használhatja az internetet egyedi termékei eladására. Előnye, hogy megspórolhatja a bolt bérlésének költségeit, és jó marketinggel ugyanannyi vagy akár még több vevőre számíthat, mintha saját üzletében fogadná őket. Dolgozhat… Tovább: Kézműves termékek eladása»

Miért érdemes kipróbálni a cikkírást?

Miért érdemes kipróbálni a cikkírást?

Sokan kételkednek abban, hogy interneten is lehet pénzt keresni. Félnek a bizonytalantól, és inkább a hagyományos pénzkeresési formát válasszák, azaz nap mint nap bejárnak munkahelyükre dolgozni. Pedig lehetne másképp is élni. Nekik szól ez a cikk, amely számba veszi, miért is érdemes az internetes munkát mindenek ellenére kipróbálni. Az internetes… Tovább: Miért érdemes kipróbálni a cikkírást?»

Internetes munka 2013