Hírek kérdőív és Internetes munka témában

Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet?

Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet?

A mai nehéz gazdasági helyzetben sokak küzdenek a munkanélküliség problémájával, és ha még van is állásuk, elég gyakori probléma az, hogy nem jönnek ki az emberek a keresetükből. Ilyenkor sokan gondolják azt, hogy bele vágnak az internetes munkakeresésbe, és majd otthonról, online fognak dolgozni. Jó néhány olyan hirdetésbe lehet belebotlani… Tovább: Az internetes kérdőíves munka egy létező állás lehet?»

Internetes munka: kérdőív kitöltés

Internetes munka: kérdőív kitöltés

Léteznek olyan internetes munkák, ahol kérdőíveket kell kitölteni. Van, amikor mi beregisztrálunk egy-egy oldalra, és csak később küldenek kérdőívet a számunkra, de olyan oldalakat is lehet találni, ahol egyből lehet dolgozni. Fontos azonban tudni, hogy a kérdőívezés szinte mindig csak keresetkiegészítésre jó, nagyobb összegeket nem nagyon tudunk keresni vele. Aki… Tovább: Internetes munka: kérdőív kitöltés»

Online kérdőívek kitöltése

Online kérdőívek kitöltése

Hazánkban az online kérdőívek kitöltése kevésbé elterjedt módja a pénzkeresésnek, Amerikában és Nyugat-Európában viszont már sikeresen működik. Talán mi, magyarok bizalmatlanok vagyunk az olyan külföldi székhelyű cégekkel szemben, amelyeket nem ismerünk, még hallomásból sem. Némi kockázatvállalás valóban szükségeltetik hozzá, hiszen a munkát először el kell végezni, és a cég csak… Tovább: Online kérdőívek kitöltése»

Internetes munka 2013