Cikkek a(z) Munkalehetőség és Internetes munka kategóriából

Szemezgessük együtt az internetes munkalehetőségek közül! Sokszor nem könnyű eldönteni, mi az, amit szívesen csinálnánk és amiben nagyon jók vagyunk, így sikereket érhetünk el. Ezen az oldalon pontos leírást adunk a különböző, ebben a formában végezhető munkakörökről, hogy megtalálhassa azt, amely az Ön személyiségéhez, tapasztalatához leginkább passzol. Olvassa el, hogy biztosan jól válasszon, és a munka ne csak kötelesség, hanem örömforrás is legyen!

E-book írása

E-book írása

Bizonyára sokan vannak köztünk olyanok, akik gyermekkorukban írói vagy költői karrierről álmodoztak. Felnőve aztán talán bele sem kezdtek könyvükbe, vagy ha meg is írták azt, az asztalfiók mélyére rejtették, mert úgy gondolják, nincs esélyük több ezer más tehetséggel versengeni a kiadók kegyeiért. A magánkiadás pedig sok pénzbe kerül, és ki… Tovább: E-book írása»

Önéletrajz írás

Önéletrajz írás

Mivel manapság óriási a verseny a munkaerőpiacon, a munkaadóknak rengeteg beérkezett anyag közül kell kiválasztaniuk azokat a pályázókat, akikkel személyesen is elbeszélgetnek. Ezért nagyon fontos a jó, figyelemfelkeltő önéletrajz, hiszen ez az úgynevezett “első benyomás”, ami alapján először megítélik a jelentkezőt. Ha az önéletrajz nem megfelelő, hiába a sok éves… Tovább: Önéletrajz írás»

Önéletrajz és referencia ellenőrzés

Önéletrajz és referencia ellenőrzés

Sajnos gyakran megesik, hogy egy-egy – projektre, állásra – pályázó cég vagy magánszemély nem valós referenciákkal, hamis adatokkal próbál kiemelkedni a versenytársak közül. Ezért az igény az önéletrajz és referencia ellenőrzési szolgáltatásra egyre nő. Leginkább a toborzó cégek veszik igénybe egy megbízható, alapos és gyors ellenőrző cég szolgáltatásait. Hajlandóak fizetni… Tovább: Önéletrajz és referencia ellenőrzés»

Online kérdőívek lekérdezése

Online kérdőívek lekérdezése

Korábban már volt szó az online kérdőívek kitöltéséről, mint bevételi forrásról. Most nézzük a másik oldalt: a kérdőívek lekérdezését, mint pénzkereseti lehetőséget. Mivel nem minden kérdőív alkalmas az online kitöltésre – a vizsgálandó téma jellege miatt, vagy, mert a kérdések viszonylag hosszabb magyarázatra szorulnak -, szükség van olyan internetes kérdezőbiztosokra,… Tovább: Online kérdőívek lekérdezése»

Online oktatás

Online oktatás

Ha tanítani valamit, viszont nincs kedve kimozdulni otthonról, és azt sem szeretné, hogy tanítványi házhoz menjenek, az online oktatás jó megoldás lehet. Manapság egyre nagyobb a kereslet a tanulás e kissé szokatlan formája iránt. Ennek oka, hogy egyre többen tanulnak felnőtt korban is, ezek az emberek viszont napközben dolgoznak, ezért… Tovább: Online oktatás»

Kézműves termékek eladása

Kézműves termékek eladása

Aki szeret kézműveskedni és elég kreatív is hozzá, valamint úgy érzi, hogy teremékeit szívesen eladná és meg is vásárolnák az emberek, használhatja az internetet egyedi termékei eladására. Előnye, hogy megspórolhatja a bolt bérlésének költségeit, és jó marketinggel ugyanannyi vagy akár még több vevőre számíthat, mintha saját üzletében fogadná őket. Dolgozhat… Tovább: Kézműves termékek eladása»

Megrendelők keresése az interneten

Megrendelők keresése az interneten

Aki rendelkezik valami olyan szaktudással, amiért a megrendelők nagyobb összegeket is hajlandóak fizetni, kereshet megbízásokat bizonyos projektek elvégzésére az interneten. Ezek általában alkalmi munkák, azonban könnyen lehet, hogy kölcsönös elégedettség esetén csupán egy hosszútávú együttműködés kezdete. Ráadásul a kapcsolatépítés minden kezdő vállalkozónak jól jön, az ily módon köttetett ismeretségek a… Tovább: Megrendelők keresése az interneten»

Online kérdőívek kitöltése

Online kérdőívek kitöltése

Hazánkban az online kérdőívek kitöltése kevésbé elterjedt módja a pénzkeresésnek, Amerikában és Nyugat-Európában viszont már sikeresen működik. Talán mi, magyarok bizalmatlanok vagyunk az olyan külföldi székhelyű cégekkel szemben, amelyeket nem ismerünk, még hallomásból sem. Némi kockázatvállalás valóban szükségeltetik hozzá, hiszen a munkát először el kell végezni, és a cég csak… Tovább: Online kérdőívek kitöltése»

Adatrögzítés

Adatrögzítés

Az adatrögzítés talán a legegyszerűbb otthon végezhető internetes munka. Nem kell hozzá más, csak felhasználói szintű számítógép ismeret, gyors internetelérés, szabadidő és persze kitartás. A munka néha kissé monoton lehet, viszont éppen ezért bármikor félbehagyható és a későbbiekben folytatható. Természetesen száz százalékos odafigyelést igényel, hiszen az adatok pontos bevitelére van… Tovább: Adatrögzítés»

Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala

Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala

Sokan hallották vagy olvasták azt a kifejezést, hogy – internetes munka – azonban kevesen tudják, hogy miben áll valójában az online munka a gyakorlatban. Erre a kérdésre adunk választ honlapunkon. Tematikánk: Internetes munka Alkalmi munka Hétvégi munka Otthoni internetes munka Otthoni munka Távmunka Online munka Pénzkeresés Bedolgozás Diákmunka Munkalehetőség Passzív… Tovább: Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala»

Internetes munka 2013