Cikkek a(z) Pénzkeresés és Internetes munka kategóriából

Sokan gondolják, hogy az internetes pénzkeresés csak álom, mivel rengeteg, túlságosan jól hangzó hirdetéssel találkozhatunk, amelyekről előbb-utóbb kiderül, hogy csupán szemfényvesztés, átverés. Sajnos valóban ezek vannak többségben, azonban léteznek olyan komoly cégek, melyek valós keresetet biztosítanak. Ám ezért a keresetért meg is kell dolgozni, nem létezik munka nélküli pénzkereset még az internet segítségével sem.

Online pénzkeresés 2014 -ben?

Online pénzkeresés 2014 -ben?

Annak ellenére, hogy 2014 -et írunk, sajnálatos módon még mindig nem lehet kijelenteni, hogy fejlődne nálunk, Magyarországon az internetes munkavégezés. Kevés olyan online munka van, mely valós pénzkeresési lehetőséget biztosítana az embernek, hiszen a legtöbb ilyen munkahirdetés csak át akarja verni a naiv munkakeresőket. Online pénzkeresés 2014 -ben? Még most,… Tovább: Online pénzkeresés 2014 -ben?»

Online pénzkeresés azonnal?! Lehet ilyet találni?

Online pénzkeresés azonnal?! Lehet ilyet találni?

Egyre többen kacsingatnak az online munkavégzés felé manapság. Lehet ennek az az oka, hogy meglévő munkájuk fizetésével nem elégedettek, de az is lehet, hogy épp egyáltalán nincs munkájuk, így bevételük sem. A kezdőknek az online pénzkeresési lehetőségek bizonyára meglepően kedvezőnek tűnhetnek, ám egy kicsit rutinosabb személy már gyorsan rájön, hogy… Tovább: Online pénzkeresés azonnal?! Lehet ilyet találni?»

Nem is olyan egyszerű az online pénzkeresés!

Nem is olyan egyszerű az online pénzkeresés!

Bizonyára már elég sokan találkoztak online munkahirdetésekkel. Nagyon figyelemfelkeltőek tudnak lenni ezek az interneten végezhető munkák, hiszen a legtöbb hirdetés mese szerűen írja le az ilyen pénzkeresési lehetőségeket. Ki ne szeretne napi néhány perces munkáért cserébe sok- sok pénzt keresni? Hiszen összefoglalva, az online munkahirdetések zöme erről szól. Nem is… Tovább: Nem is olyan egyszerű az online pénzkeresés!»

Milyen otthoni pénzkeresési lehetőségek vannak?

Milyen otthoni pénzkeresési lehetőségek vannak?

Sokan vágynak olyan munkára, amit otthonról lehet végezni. Ennek lehet az az oka, hogy egyszerűen nem találnak normális munkahelyet maguknak, de olyanok is szép számmal akadnak, akik a saját időbeosztásuk szerint szeretnének dolgozni. Sokan megkérdőjelezik, hogy valóban van- e lehetőség otthonról pénzt keresni a mai világban, mi is ennek járunk… Tovább: Milyen otthoni pénzkeresési lehetőségek vannak?»

E-book írása

E-book írása

Bizonyára sokan vannak köztünk olyanok, akik gyermekkorukban írói vagy költői karrierről álmodoztak. Felnőve aztán talán bele sem kezdtek könyvükbe, vagy ha meg is írták azt, az asztalfiók mélyére rejtették, mert úgy gondolják, nincs esélyük több ezer más tehetséggel versengeni a kiadók kegyeiért. A magánkiadás pedig sok pénzbe kerül, és ki… Tovább: E-book írása»

Önéletrajz írás

Önéletrajz írás

Mivel manapság óriási a verseny a munkaerőpiacon, a munkaadóknak rengeteg beérkezett anyag közül kell kiválasztaniuk azokat a pályázókat, akikkel személyesen is elbeszélgetnek. Ezért nagyon fontos a jó, figyelemfelkeltő önéletrajz, hiszen ez az úgynevezett “első benyomás”, ami alapján először megítélik a jelentkezőt. Ha az önéletrajz nem megfelelő, hiába a sok éves… Tovább: Önéletrajz írás»

Önéletrajz és referencia ellenőrzés

Önéletrajz és referencia ellenőrzés

Sajnos gyakran megesik, hogy egy-egy – projektre, állásra – pályázó cég vagy magánszemély nem valós referenciákkal, hamis adatokkal próbál kiemelkedni a versenytársak közül. Ezért az igény az önéletrajz és referencia ellenőrzési szolgáltatásra egyre nő. Leginkább a toborzó cégek veszik igénybe egy megbízható, alapos és gyors ellenőrző cég szolgáltatásait. Hajlandóak fizetni… Tovább: Önéletrajz és referencia ellenőrzés»

Online kérdőívek lekérdezése

Online kérdőívek lekérdezése

Korábban már volt szó az online kérdőívek kitöltéséről, mint bevételi forrásról. Most nézzük a másik oldalt: a kérdőívek lekérdezését, mint pénzkereseti lehetőséget. Mivel nem minden kérdőív alkalmas az online kitöltésre – a vizsgálandó téma jellege miatt, vagy, mert a kérdések viszonylag hosszabb magyarázatra szorulnak -, szükség van olyan internetes kérdezőbiztosokra,… Tovább: Online kérdőívek lekérdezése»

Online oktatás

Online oktatás

Ha tanítani valamit, viszont nincs kedve kimozdulni otthonról, és azt sem szeretné, hogy tanítványi házhoz menjenek, az online oktatás jó megoldás lehet. Manapság egyre nagyobb a kereslet a tanulás e kissé szokatlan formája iránt. Ennek oka, hogy egyre többen tanulnak felnőtt korban is, ezek az emberek viszont napközben dolgoznak, ezért… Tovább: Online oktatás»

Internetes munka diákoknak

Internetes munka diákoknak

Manapság egyre kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy gyermeke felsőoktatásban töltött éveit teljes egészében finanszírozza. Különösen nagy terhet ró a továbbtanulás azokra a családokra, ahol az egyetem vagy főiskola távol esik a lakhelytől, így a kollégiumi elhelyezés vagy albérlet árával is számolni kell. Természetesen ez az időszak a felhőtlen szórakozás… Tovább: Internetes munka diákoknak»

Oldal 1 / 212
Internetes munka 2014