0

Valódi internetes munka

Megbízható internetes munkát találni sajnos nem egyszerű dolog. A legjobb, ha közeli ismerősünk ajánl egy lehetőséget, de természetesen ez igen ritka. Gyakoribb, hogy távoli, évtizedek óta nem látott ismerősünk hívja fel figyelmünket egy “internetes lehetőség”-re, azonban ez a lehetőség az esetek nagy részében valami piramisjáték, amely néhány próbálkozás után elveszi kedvünket az ilyen jellegű munkáktól.

Az interneten meghirdetett munkalehetőségek számottevő része sem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Sajnos rengetegen próbálnak hasznot húzni elkeseredett, dolgozni vágyó, azonban munkát nehezen találó embertársaikból. Mégis hogyan szűrhetjük ki a valódi internetes munkalehetőségeket az átverések tömkelege közül?

Internet

Internet

A legfontosabb, hogy a “kevés munkával sok pénz” kezdetű hirdetéseknek soha ne dőljünk be. Ne regisztráljunk olyan oldalakra, amelyek munkalehetőséget ígérnek, azonban nem részletezik a munka mibenlétét. Ezek általában fals munkák, viszont a regisztrációval hozzájárulunk ahhoz, hogy folyamatosan küldözgessék tájékoztató anyagukat. Ugyanez érvényes az olyan hirdetésekre, amelyben a hirdető magán e-mail címét adja meg, és e-mailt kér a tájékoztatásért.

Vannak olyan hirdetések, melyek kis befektetéssel ígérnek magas kereseti lehetőséget heti pár óra munkával. Ezek regisztrációs díj vagy valami hasonló címén kérnek általában egy kisebb összeget. Azonban sok kicsi sokra megy, ők szépen meggazdagszanak a befolyt összegekből, mi meg pórul járunk és elveszítjük azt a néhány ezer forintot. Semmiképpen ne fizessünk munkalehetőségért, ha valaki ezt kéri, biztos, hogy a jóhiszemű emberekre utazik, és nem nekünk akar jót.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013