0

Online munka esetében lehet megbízható gépelési munkát találni?

Többször említettük már ezen az oldalon, hogy az online munkák esetében akkor lehet valakinek esélye, ha ért valami olyanhoz nagyon jól, amihez valóban elég lehet egy számítógép és egy jó internet kapcsolat.  Ilyen munkát éppen ezért annak van esélye találni például, aki kiválóan ért az idegennyelvi fordításhoz, a számítógép programozáshoz, a weblap tervezéshez, jól tud írni, vagy épp gyorsan tud gépelni. Mi most a gépelési munkáknak fogunk kicsit jobban utána járni.

Online munka esetében lehet megbízható gépelési munkát találni?

Online munka esetében lehet megbízható gépelési munkát találni?

Online munka esetében lehet megbízható gépelési munkát találni? Több olyan internetes munkahirdetésbe lehet belebotlani, ami gépelést vár el a munkakeresőktől, még pedig egy hanganyag alapján. Aki megpróbálja ezt a fajta munkát, készüljön fel, hogy nagyon gyenge minőségű hanganyagot kap, amit gyakran majd nem jól lehet  érteni, és már egy vesszőhibával sem fogadják el az elkészült anyagot. Általában próbagépelést kérnek, és csak akkor küldenek valós, fizetős munkát majd egyszer, ha a próbán átmennek.

Az online, gépelős munkál terén is az a legnagyobb rizikó, hogy vajon tényleg kifizetik- e az embernek az elvégzett munkát. Általában gyűjteni kell a pénzt egy virtuális számlán, és ha elérik a kifizetési limitet, akkor küldik a pénzt. A kérdés persze az, hogy küldik- e. Vannak azonban olyan gépelős munkák is, akik előre kérnek pénzt például a postázásra, vagy épp regisztrációs díjnak. Soha de, soha ne küldjenek senkinek sem pénzt ilyenért, hiszen ha valós lenne, akkor akár az első fizetésből levonhatják a költségeket.

Sajnálatos módon azt lehet mondani, hogy nehéz valós, és ténylegesen fizetős internetes munkát találni. Sok a csaló, a hitegető, így mielőtt bármibe is belevágnának, olvassák el az interneten mások tapasztalatait, hiszen lehet hogy nem csak idejüket spórolják meg egy kamu munka terén, de akár attól is megóvják Önöket, hogy előre utaljanak egy kisebb összeget a munkavégzésért cserébe. Az online munkák esetében a kulcsszó midig az óvatosság legyen!

  
Iktatva: Online munka Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014