0

Online munka esetében gyakori a reklám nézegetős hirdetés!

A tapasztaltabb online munka keresők már rutinosan eltudják dönteni egy hirdetésről, hogy az biztosan kamu- e, vagy van neki valóságalapja. Egy olyan internetes munka keresőnek azonban, aki épp most csöppent bele ebbe a ” világba “, még igen csak csábítóak lehetnek azok az online munka hirdetések, melyekben sok- sok pénzt kínálnak reklámok figyeléséért, vagy épp oldalak közötti klikkelgetéséért.

Online munka esetében gyakori a reklám nézegetős hirdetés!

Online munka esetében gyakori a reklám nézegetős hirdetés!

Online munka esetében gyakori a reklám nézegetős hirdetés! Egyre több külföldi oldal hirdetés kínál rengeteg euró-t vagy épp dollárt azért, hogy minden nap, néhány percben ugyan, de nézzenek meg x számú reklámot. Általában egy bizonyos limitet össze kell gyűjtetni a képzeletbeli számlájukon, és csak ezután utalják paypal- on keresztül a fizetséget.

Az online, reklám nézegetős hirdetésekben ugyan ez olvasható, ám a valóságban nem így van! A legtöbb ilyen munkaadó soha nem utalja el az elviekben megkeresett kisebb vagyont, amelyik viszont el is utalja, az annyira kevés összeget fizet a több hetes, vagy épp hónapos munkáért, hogy nem éri meg rápazarolni az időt. Higgyék el, igen csak bosszantó tud lenni az, ha hosszú idő után nem kapják meg a fizetséget, pedig Önök minden nap elvégezték a munkájukat.

Érdemes azzal kezdeni az online munka keresést, még mielőtt beleugranak egy ilyen reklám figyelős munkába,  hogy utána olvasnak a világhálón, hogy mi is pontosan az az internetes munka. A hasznosabbnál hasznosabb cikkek mellett egyre több fórum is foglakozik ezzel a témával, itt általában már károsult emberek írják le korábbi élményeiket.

  
Iktatva: Online munka Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014