0

Online munka 2013- ban: változtak azóta a lehetőségek?

Sok ember titkos vágya volt 2013-ban is az, akár csak az elmúlt években, hogy otthonról tudjanak úgy dolgozni, hogy saját maguk oszthatják be az idejüket és nem egy szigorú főnök. Ehhez remek segítséget nyújthat az internet adta lehetőség, hiszen sok munkakör végzéséhez kell pusztán csak egy számítógép az elméleti tudás mellé. Az online munkákban kezdetben persze sokan látnak nagy lehetőségeket, ám a legtöbbjük csalódni fog.

Online munka 2013- ban: változtak azóta a lehetőségek?

Online munka 2013- ban: változtak azóta a lehetőségek?

Az online munkák terén 2013-hoz viszonyítva, változtak a lehetőségek? Nem lehetne igazából kijelenteni hogy változások lennének idén, 2014- ben, ugyan úgy, ahogy az elmúlt jó pár évben sem történ kiemelkedő változás. Az online munkahirdetések zöme még sajnálatos módon mindig átverés. Érdekes azonban, hogy még mindig sokra tehető azoknak az embereknek a száma, akik be is dőlnek, ez talán annak köszönhető, hogy nem néznek utána a dolgoknak mielőtt belevágnának.

Milyen online munkalehetőségek voltak 2013- ban? A legtöbb hirdetésben kattintgatás kérnek pusztán az oldalak között, vagy épp minden nap néhány reklám megnézését, és ezért cserébe történne a munkaadó szerint egyszer csak a kifizetés egy virtuális számlára. Érdemes azonban elgondolkodni mikor egy ilyen online munkát találnak: valóban fizetne valaki azért ilyen hatalmas összeget, hogy napi néhány perces munkát elvégezzen, pláne, hogy semmilyen tudást vagy szakképesítést sem igényel a munkakör? Ha így lenne, valószínűleg az egész világ ezzel foglalkozna.

Vigyázni kell tehát az online munkákkal idén 2014- ben is akár csak 2013- ban. Az lehet a legjobb, ha mielőtt belevágnának az internetes munkakeresésbe, utána olvasnak a dolgoknak. Sok hasznos tippet találhatnak az ezzel a témával foglalkozó fórumokon, arról nem is beszélve hogy sok kamu hirdető nevét is megtalálhatják már ezeken a helyeken.

  
Iktatva: Online munka Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014