0

Mi a helyzet az internetes munkával külföldön?

Ma Magyarországon sajnos azt lehet mondani, hogy nem nagyon van még kultúrája az internetes munkavégzésnek. Sok embernek jelentene könnyebbséget, ha otthonról tudna dolgozni, és nem kellene nap mint nap a távoli munkahelyére bejárni, időre. Gondoljunk csak az otthon lévő kismamákra, nyugdíjasokra, vagy épp mozgáskorlátozott emberekre, hiszen ezek az emberek igencsak ki vannak rekesztve a munkaerőpiacról sok esetben. Külföldön is így lehet?

Mi a helyzet az internetes munkával külföldön?

Mi a helyzet az internetes munkával külföldön?

Mi a helyzet az internetes munkával külföldön? Ha hiszik, ha nem, sok külföldi országban bizony már múltja van annak, hogy otthonról, számítógépről is dolgozhatnak az emberek. Talán köszönhető ez annak, hogy a külföldi országokban már jobban ki van építve ennek a fajta munkavégzésnek a szabályozása, és több lehetőség adott ahhoz, hogy működjön is ez az egész folyamat.

A külföldi példával ellentétben, nálunk még nagyon gyerekcipőben jár ez az egész internetes munkavégzés, és nem lehet tudni hogy mikor jutunk el oda, hogy adottak lesznek az otthoni munkavégzésnek a lehetőségei, már ha egyáltalán eljutunk oda. Persze lehet találni valós online munkát, ám a legtöbb hirdetés bizony átverés, és soha nem fizetik ki az ígért pénzt.

Azért külföldön is vannak csaló és átverő internetes munka hirdetések, nem csak nálunk. Sok magyar próbálkozik is ezekkel a fajta kamu munkákkal, melyek sok- sok dollárt vagy épp eurót ígérnek rövid időn belül, csak kattintgasson vagy nézegessen reklámokat minden nap az ember, napi néhány órában. Keresgélni érdemes azért, mert lehet találni igazi online munkát is, ám érdemes mindig kicsit gyanakvónak lenni velük szembe.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013