0

Internetes munka: reklámolvasás

Léteznek olyan interneten végezhető munkák, amelyekhez nem szükséges semmiféle szaktudás. Ilyen például a reklámolvasás, vagy ismertebb nevén a PTC munka. De mi is az a PTC? Jelentése Pay To Click. A lényege, hogy reklámokat kell nézegetni, és ezért fizetnek nekünk. Hogy hogyan működik a rendszer? A PTC oldal tulajdonosának fizet a megrendelő, hogy reklámozza a weboldalt, az oldal tulajdonosa pedig nekünk fizet, hogy megnézzük, az árrés természetesen nála marad.

Keresetkiegészítés reklámok nézegetésével

Keresetkiegészítés reklámok nézegetésével

Azon kívül, hogy kell egy számítógép és internetkapcsolat, semmilyen szaktudást nem igényel ez a munka. Sajnos azonban nem is fizet túl jól, egy-két centet fizet reklámonként, így pedig hónapokig tart egy-két dollár kivétele. Jó megoldás, ha több ilyen oldalra regisztrálunk, és több pénzt kereshetünk, ha csapatot építünk, így az ő reklámolvasgatásaik után is kapunk egy kis pénzt.

Sajnos nagyon sok átverős oldal van, amelyek nem fizetnek. Néha túl sok pénzt kínálnak egy-egy reklám megnézéséért, azok biztos, hogy átverések. Általában kínálnak a PTC oldalak prémium csomagokat, amikért több hirdetést adnak, vagy többet fizetnek egy-egy kattintásért. A bevételük java része ebből tevődik össze.

Óvatosan kell bánni a reklámnézegetős oldalakkal, mindenképpen figyeljük a fórumokat, ahol tájékozódjunk folyamatosan arról, hogy mik a csaló és mik a fizető oldalak. Fontos tudni: ebből megélni nem lehet, csupán keresetkiegészítésre jó, ha sok oldalon jelen vagyunk.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013