1

Internetes munka: PTC

Az internetes munkák egyik válfaja a PTC munka. Mit is takar ez a rövidítés? A PTC az Pay to Click, vagyis kattintás alapján, hirdetések után fizet nekünk. Biztosan hallott már mindenki a reklámnézegetős munkákról, nos, ez ugyanaz, csak ez a nemzetközi neve a dolognak. A munka roppant egyszerű, kattintgatni kell és reklámokat nézegetni.

PTC munka számítógéppel

PTC munka számítógéppel

Miből lesz pénzünk? A PTC oldal tulajdonosa pénzt kap azért, hogy reklámoz XY céget. Ennek a pénznek egy bizonyos hányadát pedig szétosztja azok között, akik megnézik, és így mindenki jól jár. Vagy mégsem? A megnézésért kapott összeg elenyésző, nagyjából 0,02 forintnak megfelelő euró vagy dollár. Ez nagyon kevés.

Ez nem azt jelenti, hogy mi csinálunk valamit rosszul, hanem egyszerűen így éri meg az oldal tulajdonosának. Lehet csapatot építeni és ezáltal növelni a pénzt (kb. mint az MLM rendszereknél), vagy pedig prémium csomagra váltani. Mi az a prémium csomag? Több lekattintható hirdetést tartalmaz, vagy többet fizet a kattintásokért annak, aki prémium.

Csak óvatosan! Mielőtt még eszeveszett mód mindenhová befizetnénk több tíz dollárt, várjuk meg az első kifizetést, hogy valóban fizet-e az adott PTC oldal. Sajnos nagyon sok átverés van, ezért mindig meggondoltan kell csinálni, és nem beleugrani az első jónak tetsző lehetőségbe. Hogy lehet-e jól keresni vele? Igen, ha az ember elég kitartó.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: 

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Internetes munka: PTC"

  1. Kunyó Márk szerint:

    Hello mit is takar ez a ptc munka? mit iss kell csinálni és hogy? hogy füzetnek vagy menyit?

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013