10

Internetes munka napi fizetéssel

Sajnos sokan élnek egyik napról a másikra, és szükség van azonnal a pénzre, ezért nagyon fontos kérdés: létezik olyan internetes munka, amelyik naponta fizet? A válasz erre az, hogy alapvetően nem, de minden megbeszélés kérdése. Az otthon végezhető munkákért általában darabárat fizetnek, nem pedig órabért, és ha elérünk egy fix darabszámot, akkor történik a kifizetés.

Bankkártya

Bankkártya

Amennyiben bírjuk a tempót, felgyorsíthatjuk, és akkor hamarabb jön el a kifizetés napja, de ez a mennyiség általában nem végezhető el egyetlen nap leforgása alatt. Lehet, hogy a munka elkészül egy nap alatt, de a pénz nem biztos, hogy megérkezik. A bankkártyás fizetés vagy PayPal utalás kivétel, de a banki átutaláshoz nagyjából négy óra szükséges, így ha estére végzünk, aznap már biztosan nem lesz pénz belőle. Ráadásul az utalásnak díja van, ami a munkáltatót terheli, nem biztos, hogy ezt napi szinten vállalni tudja a főnök.

Létezik természetesen olyan is, ahol a havi teljesítményt fizetik ki egy megadott időpontban. Ez általában fix időpont, de rugalmas főnökkel kérhetünk sűrűbb kifizetést is. Főnöke válogatja, hogy ebbe belemegy-e vagy sem, mindenesetre ajánlatos jól és gyorsan dolgozni, annál valószínűbb, hogy hajlandó lesz rá.

Általában a fizikai munkát végzők kapják meg a bérüket az aznap elvégzett munkáért, ezt el kell fogadni. Egy rugalmas főnök azonban adhat előleget, ha a teljes fizetést nem is hajlandó kifizetni.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: ,

További olvasnivaló

10 hozzászólás "Internetes munka napi fizetéssel"

 1. Bauer Éva szerint:

  szeretnék napi fizetéses internetes munkát végezni,most kezdem tanulmányozni az internetet,még kezdő vagyok ,de szeretnék bele tanulni.köszönöm éva

 2. Bauer Éva szerint:

  Szeretnék otthoni munkát végezni.

 3. Takácsné Varga Eszter szerint:

  Szeretnék ilyen internetes munkát végezni, érdekel a begépelés is. Köszönettel: Takácsné Varga Eszter

 4. Bartus Katalin szerint:

  Szeretnék bővebb információt erről a munkáról

 5. Sándor Mónika szerint:

  Jelentkeznék

 6. Gerimur szerint:

  jelentkeznék a munkára.

 7. Szabó Andrea szerint:

  Munkanélküli vagyok hirtelen!

 8. Mariann szerint:

  Érdekelne-a-munka-sürgös-lenne

 9. Erzsébet szerint:

  Érdekelne-a-munka-sürgős-lenne

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013