0

Internetes munka fizetése Paypal-lal

Ha az interneten keresztül otthonról dolgozunk, biztosak lehetünk abban, hogy fizetésünket nem készpénzben, hanem átutalással kapjuk meg. Lehet ez egy egyszerű banki átutalás számlánkra, vagy pedig az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Paypal átutalás. Külföldön a Paypal használata már bevett gyakorlat, de Magyarországon is egyre gyakrabban használják ezt a rendszert. Ha külföldi cégnek dolgozunk, nagy valószínűséggel így fizetnek.

A Paypal nem más, mint egy virtuális bank, amely már a világ közel 150 országában elérhető és több millió regisztrált ügyféllel rendelkezik. Bár – virtuális volta miatt – sokan elsőre bizalmatlanok vele szemben, ez az internetes bank abszolút megbízható, használata pedig meglehetősen gyors és egyszerű. A Paypal közvetíti a banki tranzakciókat a bankok és az ügyfelek között, így teszi biztonságosabbá azokat a közvetlen fizetésnél.

Bankkártya monitorral

Bankkártya monitorral

Regisztráció után a Paypal számlát összeköthetjük valódi bankszámlánkkal és bankkártyánkkal, így arról pénzt tehetünk Paypal számlánkra, vagy éppen ellenkezőleg, a Paypal számlánkról átutalhatunk rá. Ha a munkaadónk Paypal-ra fizet, két lehetőségünk van. Mivel már sok helyen lehet mi magunk is fizethetünk Paypal-lal a különböző szolgáltatásokért és termékekért, pénzünket akár egyből el is költhetjük (anélkül, hogy valódi bankszámlánkra került volna a pénz). Azaz ha venni akarunk valamit, nem a bankkártyánkat használjuk erre a célra, hanem Paypal-lal fizetünk. A másik lehetőség, hogy a Paypal számlánkról pénzt utalunk valódi bankszámlánkra, és utána költünk (vagy takarékoskodunk).

A regisztráció teljesen ingyenes, a Paypal használata kevés költséggel jár. A regisztráció maga is abszolút biztonságos: a regisztrált bankszámlát a Paypal megterheli egy alacsony (400 forint körüli) összeggel. Ezek után meg kell keresnünk a tranzakció azonosítóját számlatörténetünkben, majd ennek a Paypal-ra való visszaírásakor aktiválódik kártyánk. Szinte az összes Magyarországon használatos bankkártyatípust (Visa, MasterCard, American Express, Discover) elfogadja, így bárki használhatja. Kezelőfelülete rendkívül felhasználóbarát, némi angoltudással mindenki használatba veheti.

 

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013