0

Internetes munka fórumok

Mikor elhatározzuk, hogy internetes munkával szeretnénk pénzt keresni, első lépésként általában az interneten keresgélünk az efféle munkalehetőségek közül. Hirdetések tömkelegével találkozunk ilyenkor. Ezeknek nagy része már az első mondat után gyanús, így továbblépünk. Végül találunk néhány olyan hirdetést is, amely  nem is hangzik rosszul, amelynek hinni tudunk, és szívesen kipróbálnánk benne magunkat.

Hogyan tovább? Mi módon bizonyosodhatunk meg arról, hogy az ajánlat valódi, és nem pedig csak az időnket vesztegetjük az adott céggel? Jó módszer lehet erre a témába vágó fórumok olvasgatása. Mivel a rossz élmény mély nyomokat hagy másban is, szinte biztosak lehetünk abban, hogy ha a cég átverésből tartja fenn magát, már többen is kifejezték elégedetlenségüket.

Fórum

Fórum

Kérdés, hogy az adott fórum megbízható-e, és nem pedig a cég emberei reklámozzák ilyen formában magukat. Fontos, hogy ne a cég honlapjának fórumát olvasgassuk, mert annak objektivitása igen kétséges. Biztosak persze csak akkor lehetünk, ha megkaptuk első fizetésünket, azonban ha több, különböző fórumon olvasunk jó véleményt a munkát kínáló cégről, az biztató jel.

A fórumhozzászólás stílusa is árulkodó lehet: ha túl ömlengős, ne higgyünk neki, gondoljuk át még egyszer, hogy mit veszíthetünk és mit nyerhetünk, ha belevágunk. Az internetes munkák esetében ugyanis a fizetésért igenis meg kell dolgozni. Szóval ha valaki ennek az ellenkezőjét állítja, legyünk szkeptikusak.

 

 

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013