1

Internetes munkák, avagy így dolgozzunk a semmiért!

Azoknak, akik először találják magukat szembe a világhálón internetes munkahirdetésekkel, nagyon csábítónak és kedvezőnek tűnhetnek a munka feltételei. A legtöbb online munka ugyanis kevés munkáért cserébe sok-sok pénzt ígér, és mindezért csak napi néhány percet kell szerintük a számítógép előtt ténykedni. A legtalálóbb kijelentés azonban kétségkívül az “  így dolgozzunk a semmiért ” lehetne, hiszen az ígért meggazdagodás el szokott maradi!

Internetes munkák, avagy így dolgozzunk a semmiért!

Internetes munkák, avagy így dolgozzunk a semmiért!

Miért lehet találó az internetes munkák esetében az így dolgozzunk a semmiért jelmondat? Azért, mert a kattintgatásokért és reklámok megnézéséért ígért kifizetések valójában soha sem fognak megtörténni. Ezeknél az online munkáknál általában össze kell gyűjteni egy bizonyos összeget, és csak utána ” utalnak “, ám valószínűleg nem találnánk ténylegesen olyan személyt a földön, aki ezt meg is kapat már.

Azért, hogy valaki valóban tudjon otthonról, az interneten dolgozni, és ne a semmire pazarolja el az idejét, tanulni is kell! A számítógép programozók, a weboldal készítők, vagy épp a fordítok akár tényleg dolgozhatnak az interneten keresztül, ám ahhoz, hogy valakinek a megfelelő tudása legyen a már említett munkakörökben, komoly képzés és tanulás szükséges.

Akik mindenképp ki szeretnék próbálni az internetes munkákat, kezdjék azzal a dolgot, hogy a témával kapcsolatos fórumokon nézelődnek, tapasztalatokat gyűjtenek. Ha még ez sem rettenti el Önöket, jusson eszükbe majd mikor bosszankodnak, hogy így dolgoztak a semmiért!

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Internetes munkák, avagy így dolgozzunk a semmiért!"

  1. RÁCZ jÓZSEF szerint:

    Üdvözlöm nagyon érdekesnek találom ezt a munkát és szeretnék én ebben a kategóriában dolgozni ha mód és lehetősége kérem vegye fel velem a kapcsolatot előre is köszönöm Tell 06205750964
    Tisztelettel Rácz József

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014