0

Internetes kattintgatós munka

Aki az otthoni munkák világában valamennyire járatos, az már biztosan hallott az úgynevezett internetes kattintgatós munkalehetőségekről. A lényege röviden az, hogy hirdetések nézegetésével lehet pénzt keresni. A hirdetéseket nagyjából 15-30 másodpercig kell nézni, aztán az ezért kapott összeget a virtuális számlánkra írják. A legnagyobb baj ezzel az egésszel, hogy nagyon alacsony a kattintásért kapott pénz, egy-két fillér darabonként, így hónapokig tart egy-két dollárt is összekattintgatni. Ha egy oldalon gyanúsan magas összeget ígérnek kattintásonként, az egész biztosan átverés.

Kattintgatós munka

Kattintgatós munka

Ahhoz, hogy viszonylag jól tudjunk ezzel keresni, nagyon sok oldalon jelen kell lenni. Sajnos a legtöbb oldal nem megbízható, nem fizet, ha elértük a kifizetési limitet, vagy egyszerűen csak megszűnik. A csaló kattintgatós oldalak abból élnek, hogy a tagok kisebb-nagyobb összegeket befizetnek, hogy prémium tagsághoz jussanak, és ezáltal több kattintható hirdetéshez.

Természetesen léteznek olyan internetes kattintgatós oldalak, amelyek fizetnek is, ha valaki ilyesmibe vágná a fejszéjét, tájékozódjon alaposan, hogy hova érdemes regisztrálni. Nem tanácsos kiadni semmilyen összeget prémium tagságért, ha még egyáltalán nem fizetett az oldal, mert lehet, hogy holnapra már el is tűnik a befizetett pénzünkkel.

Ahhoz, hogy több pénzhez jussunk, tagokat kell toboroznunk, akik szintén kattintgatnak majd a hirdetésekre. Az ő kattintásaik után is jóváírnak a számlánkon egy kis pénzt. Minél nagyobb és aktívabb a csapatunk, annál több pénzt kereshetünk.

 

  
Iktatva: Otthoni internetes munka Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013