0

Ingyenes internetes munka

Mint már korábban többször szóltunk róla, az internetes munkák jelentős része nem valódi, csupán a hiszékeny emberek számára állított csapda, melyből valaki meggazdagszik. Ezekkel a hőn áhított munkalehetőség reményében kisebb-nagyobb összegeket csalnak ki az áldozatoktól. Sajnos sokszor eredményesen.

A sok-sok csalás azonban lassan meghozza eredményét: az emberek egy része óvatosabb, és nem dől be az ilyen jellegű ajánlatoknak. Ezért most már sok csaló “ingyenes munkalehetőség”-ként hirdeti magát. A leírásból azonban előbb-utóbb kiderül, hogy az ingyenes úgy értendő, hogy a befizetett díjat visszakapjuk, később jóváírják, csak letétbe helyezik stb. Azaz a munkalehetőség mégsem ingyenes! Vigyázat, ez egy újabb trükk arra, hogy a jóhiszemű embereket becsapják!

Számítógép2

Számítógép2

Ugyan miért hirdetne egy valódi munkát kínáló cég ingyenes munkalehetőséget? Hiszen a munkalehetőségeknek mindig ingyeneseknek kellene lenniük, ez egy korrekt és megbízható cégnél nem is kérdés, így nem foglalják bele a hirdetésükbe. Gondoljon csak bele, azért fizessen, hogy dolgozhasson? Elég abszurdan hangzik, remélhetőleg erre mindenki rájön és leáldoz ezeknek a szélhámos, másokat megkárosító cégeknek.

Ha tehát ilyen hirdetést talál, olvassa át alaposan, érdeklődjön a cég valódiságáról, kutakodjon a fórumhozzászólások között, és bizonyosodjon meg arról, hogy a munka valóban ingyenes. Ha pedig menet közben kiderül, hogy ilyen-olyan címen mégis be kell fizetni egy kisebb összeget, semmilyen körülmények között ne tegye!

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013