0

Hogyan lehet kiszúrni, ha egy internetes munka átverés?

A legtöbb internetes munkahirdetés elolvasásakor már vannak bizonyos jelek, amik utalhatnak arra, hogy ez a munka bizony átverés szagú. Ha jobban megnézik az internetes munka hirdetésének szövegét, akkor egyből láthatják is a cikk elolvasása után, hogy mi alapján lehet kiszúrni, hogy átverés-e vagy valós munka lehet.

Az első és legfontosabb jel, ami alapján rögtön lehet tudni, hogy egy internetes munka igazi-e vagy kamu, az az, hogy kérnek-e a munka megkezdése előtt egy regisztrációs díjként is emlegetett összeg befizetését. Nem nagy összegeket szoktak kérni, sokan be is fizetik, ám ekkor már csak egy válaszlevelet kapnak, melyben ugyan erre az átverésre csábítják az áldozatot. Van azonban olyan is, hogy a hirdető egyszerűen csak eltűnik a pénzzel. Előre soha ne fizessenek egyetlen internetes munkáért se!

Hogyan lehet kiszúrni, ha egy internetes munka átverés?

Hogyan lehet kiszúrni, ha egy internetes munka átverés?

Vannak olyan oldalak is, amin olyan internetes munkát kínálnak, ahol csak reklámokat kell nézni minden nap,
és ezért kapnának pénzt. A megkeresett pénzt, viszont csak egy bizonyos összeghatár felett lehet kivenni, tehát majd egy hónap is lehet mire pénzhez juthatnak a hiszékeny emberek. A kifizetés viszont sohasem történik meg. Nem szabad ilyenre se időt se energiát pazarolni, mert a végén úgy is bosszankodni fognak csak.

Remek lehetőséget ad ezek kiszűrésére az interneten lévő fórumok elolvasása. Sokaknak vannak már tapasztalatik számos internetes munka terén, és gyorsan ki lehet ezek segítéségével deríteni, hogy az Önök által talált hirdetés valós lehet-e vagy átverés. Ha belebotlik egy kamu internetes munkába, mindenképp ossza meg ezeken a fórumokon, hogy más nehogy ugyan abba a csapdába eshessen.

  
Iktatva: Otthoni internetes munka

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013