1

Az otthoni internetes munkák buktatói

Sokan szeretnének rugalmas munkaidőben, otthonról az internet segítségével dolgozni, ahol nincs ott a főnök a hátuk mögött, és nem kell korán kelve a hétköznap reggeli dugóban munkába sietni. Tény, hogy az otthon végezhető internetes munkáknak számos ilyen és ezekhez hasonló előnye van, azonban itt most a másik oldalt nézzük meg, így a hátrányairól, a nehézségekről lesz szó.

Aki még nem próbálta, remek ötletnek tartja a rugalmas munkaidőt, azonban nem mindenki számára ideális. Az otthoni internetes munkánál könnyen el lehet csúszni az idővel: aki nem osztja be azt rendesen, fel kell áldozza azt az időszakot, mikor a legtöbben nem dolgoznak: az estéket és a hétvégéket. Mert hiába a rugalmas munkaidő, betartandó határidő azért ebben az esetben is van.

Laptop

Laptop

Az otthoni munka nem ajánlatos azok számára, akik nehezen tudják beosztani az idejüket, továbbá nem tudnak fontossági sorrendet felállítani. Otthon sokkal több figyelemelterelő tárgy vesz minket körül, mint egy irodában. Ilyenkor kell betartani a fontossági sorrendet: hiába a mosogatóban tornyosuló tányérok, ha szorít a határidő, ne kezdjünk neki a konyha nagytakarításának.

Az otthoni munkát nagyban megnehezíti továbbá, hogy mivel a család többi tagja számára ez nem a klasszikus munka, így sokszor az otthon dolgozótól ugyanúgy elvárják a ház körüli munkák elvégzését, mintha más feladata nem is volna. Ennek elkerülése érdekében tisztázza a családjával, hogy attól még, hogy otthon végzi a munkáját, ugyanúgy koncentrációra és nyugalomra van szüksége, így ebben az időben ne zavarják.

 

 

  
Iktatva: Otthoni internetes munka Címkék: ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Az otthoni internetes munkák buktatói"

  1. Laci szerint:

    teljesen egyetértek. Ez is ugyanolyan munka, mit ha a gyárban dolgozik valaki, ebben is el lehet fáradni, ha valaki komolyabban belemerül.

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013