0

Az internetes munka világában lehet találni olyat, ami nem MLM?

Az internetes munkák között sok olyan hirdetést lehet találni, ami néha rejtve ugyan, de az MLM rendszerre épül. Mi is pontosan az az MLM? A multi-level marketing ( MLM ) lényege az, hogy az értékesítés több szinten folyik. Azok, akik a rendszer csúcsán állnak, részesülnek minden egyes alattuk lévő és új belépő munkájából. Ebből jöhet létre egy nyereséges, több szintű értékesítői hálózat.

Az internetes munka világában lehet találni olyat, ami nem MLM?

Az internetes munka világában lehet találni olyat, ami nem MLM?

Az internetes munkák között az MLM- es munka mennyire megbízható? Általában ezeknek a lényege az, hogy az új belépőnek folyamatosan újabb és újabb belépőket kell szerezni. Ehhez rengeteg regisztrációra sarkalló e-maillel kell bombáznia nem csak az ismerőseit, de akár ismeretleneket is. A legtöbb hirdetésben azzal próbálják csábítani az  embereket, hogy azon túl, hogy ingyenes, de még saját maguk oszthatják be a munkaidejüket is, ha csatlakoznak. Vajon lehet- ezzel az internetes munkával pénzt keresni? Nagyon ritkán kapják meg az emberek a beígért pénz akár kis százalékát is.

Az internetes munka világában lehet találni olyat, ami nem MLM? Természetesen lehet, mindössze ki kell szűrni azt, hogy ez biztos nem ilyen jellegű munka. Ezt nagyjából már az első levelezés után le lehet szűrni, így gyorsan el tudják dönteni, hogy kell- e ez az egész Önöknek. Valós internetes munkához kell egy bizonyos szaktudás, elég ha a fordításra, vagy épp a számítógép programozásra gondolnak csak.

Az internetes munkák között sok az MLM- es hirdetés. Amennyiben bele szeretnének mindképp vágni, megtehetik, hiszen a legtöbb esetben csak az idejüket pazarolják a próbálkozók. Gondoljanak csak bele, ha ez az egész rendszer működne, akkor vajon miért dolgoznának az emberek világszerte, és miért nem otthon ülne mindenki a számítógépe előtt?

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013