0

Az internetes munka világában fontos beszélni a csalók jelenlétéről!

Munka és pénz híján az ember sokszor szánja el magát elkeseredett lépésre. Miközben az álláshirdetéseket böngészik ilyenkor a világhálón, akaratlanul is bele lehet botlani az internetes munka hirdetésekbe is. Egy kezdőt bizonyára lenyűgöz, hogy milyen egyszerűen is működhet a pénzkeresés, pláne akkor, ha otthonról dolgozhat az ember. Ez azonban csak megtévesztés!

Az internetes munka világában fontos beszélni a csalók jelenlétéről!

Az internetes munka világában fontos beszélni a csalók jelenlétéről!

Az internetes munka világában fontos beszélni a csalók jelenlétéről! Sajnálatos módon azok az online munka hirdetések, melyek csupa szépet és jót ígérnek az elvégzett gyors és könnyű munkáért cserébe, csak átverések. A hirdetéseket feladó csalók soha sem fognak fizetni ez elvégzett reklámok megnézése és kattintgatások után, így nem érdemes erre pazarolni az idejüket.

Vannak azonban az internetes munkák között már rafináltabb csalók is, hiszen egyes álláshirdetésben még pénzt is kérnek előre! Általában valamilyen felmerülő költségként emelgetik (például szerződés kipostázása, valamilyen regisztrációs költség ) és kis összegekről van szó, így vannak olyan naiv emberek akik el is küldik ezt a pénzt. Választ azonban soha többet nem fognak kapni. Előre pénzt soha sem szabad egy munkáért sem küldeni!

Vigyázni kell tehát az internetes munkákkal, hiszen nagyon sok a csaló a világhálón, akik könnyen át tudják verni a kezdő online munka keresőket. Otthonról, az interneten csak az tud jobb esetben dolgozni, akik jól ért egy olyan munkakörhöz, aminek ténylegesen nem feltétele egy irodában ülni. Ilyen lehet a számítógép programozás, a fordítás, vagy a weboldal tervezés is. Ám még ezek esetében is felmerülhet, hogy csalók adnak fel hirdetést, és nem fognak fizetni az elvégzett munkáért.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014