0

Az internetes munka hátrányai

Az otthonról végezhető internetes munkáknak sok előnye, de sajnos sok hátránya is lehet. Bár nagyon jól hangzik, hogy saját magunk osztjuk be az időnket, vannak olyan emberek, akik erre nem képesek, szükségük van a korlátokra ahhoz, hogy jól tudjanak teljesíteni. Könnyen el is csúszhatunk a munkával, főleg, ha mást is végzünk mellette, így azon kaphatjuk magunkat, hogy csak halogatunk, a munkák pedig torlódnak.

Munka otthon

Munka otthon

Elképzelhető, hogy valami gond merül fel a számítógéppel vagy az internetkapcsolattal. Mivel nem egy irodában vagyunk, magunknak kell megoldani a dolgot. Lehet, hogy olyan probléma merül fel, hogy napokig nem tudunk dolgozni a gépünkkel. Természetesen egy-két órás kimaradást még be lehet hozni, de ha hosszabb ideig fennáll a probléma, akkor ismerősöktől kell gépet kérnünk, vagy beülnünk egy internetkávézóba. A megrendelőt nem fogja érdekelni, hogy mi miatt nem készült el a munka a határidőre.

Nincs személyes kontaktus senkivel, kollégákkal, főnökkel. A megrendelő és/vagy főnökünk lehet, hogy több száz kilométerre él tőlünk, és talán sosem találkozunk vele személyesen. Emiatt hamar magányossá válhat az ember, és egész nap a négy fal között ragad.

Nagyon fontos a mértékletesség, ne dolgozzunk éjjel-nappal, csak mert otthonról dolgozunk, és megtehetjük. Tartsuk be a saját magunk által felállított munkaidőt, az este végén pedig menjünk minél többször emberek közé, különben nagyon hamar egyedül fogjuk érezni magunkat.

  
Iktatva: Internetes munka Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013