0

Az internetes munkák között a kérdőív kitöltés is egy lehetőség?

Egyre többen gondolnak arra manapság, hogy az internetes munkák között keresgélnek vagy egy állandó állást, vagy a már meglévő munkájuk mellé egy kis fizetés kiegészítő lehetőséget. Elég sok féle hirdetésbe bele lehet botlani az online munkák között, ám nagyon vigyázni kell, nehogy egy csalóba fussanak bele. Az online kérdőívek kitöltését is elég sokan hirdetik.

Az internetes munkák között a kérdőív kitöltés is egy lehetőség?

Az internetes munkák között a kérdőív kitöltés is egy lehetőség?

Az internetes munkák között a kérdőív kitöltés is egy lehetőség? Az otthoni munkalehetőségek között egyre több olyan hirdetés van, ami azt állítja, hogy bizonyos kérdőívek online kitöltéséért fizetnek, ráadásul sok esetben nem is keveset. Sajnálatos módon a legtöbb ilyen ajánlat átverés, és soha nem fog megérkezni az ígért pénzösszeg a számlájukra, csak az idejüket pazarolják, ami valljuk be, elég bosszantó is tud lenni.

Természetesen lehet találni azért valós kérdőíves internetes munkát is, ám elég nehézkes lehet rálelni a megbízható és létező munkaadóra ilyenkor. Sokszor elintézik a cégek ezek kitöltését munkahelyen belül, a már meglevő kollégáikkal, ráadásul munkaidőn belül, és csak ritkán fizetnek külsős embereknek. Amennyiben mégis bele akarnak vágni az online kérdőívek kitöltésébe, soha ne utaljanak előre pénzt semmilyen indok esetén se, hiszen ha ezt kérik, biztos, hogy csalókkal van dolguk.

Amennyiben mélyebben érdeklik az internetes munkalehetőségek, ezen belül is a kérdőívek kitöltése, nézelődjön az ezzel a témával foglakozó fórumokon, hiszen nem csak elrettentő példákat olvashat majd, de még akár egy jó tippet is kaphat a munkával kapcsolatban!

  
Iktatva: Internetes munka

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2013