2

A cikkírás, mint otthoni munka, lehetséges lenne?

Az internet hatalmas lehetőséget jelenthet azok számára, akik meg szeretnék mutatni magukat a világnak, hiszen rengeteg emberhez elérhet az, amiben azt gondolják, hogy ők bizony kiválóak. Ilyen lehet például a fotózás, vagy épp a cikkírás is. A cikkírás egyik nagy előnye lehet, hogy otthonról lehet végezni, és úgy osztják be az emberek az idejüket, ahogy csak akarják, így aki este van jobban elemében, az is eltudja végezni a megbízásait.

A cikkírás mint otthoni munka, lehetséges lenne?

A cikkírás mint otthoni munka, lehetséges lenne?

A cikkírás, mint otthoni munka, lehetséges lenne? Természetes lehetséges, ám két dolog nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valaki cikkíróként tudjon tevékenykedni. Az egyik az, hogy jól és gyorsan tudjon írni mindenféle témában. Ne sajnálja az időt annak, hogy utána néz a dolgok hátterének, hiszen ha valótlan ír véletlen, akkor nem fogják komolyan venni a szakmában. A másik fontos dolog, hogy találjon az ember egy korrekt megbízót, aki nem csak hogy publikálja az írásait, de még fizet is érte.

Nem szabad azonban azt hinni, hogy az otthoni cikkírásból meg lehet élni. Nagyon nagyon be kell futni valakinek ahhoz, hogy már ne csak másodállásként funkcionáljon ez a lehetőség, hiszen kezdő és névtelen cikkírnoknak minimális összeget fizetnek, ha épp fizetnek. Kezdetnek annak is nagyon kell örülni, hogy ha valaki egy olvasottabb oldalon megjelenteti az írásaikat, hiszen később lehet hogy pont ezek alapján keresik majd fel Önöket egy- egy munkára.

Ha bele akarnak vágni az otthoni cikkíró munkába, első körben írjanak néhány keresett témában cikkeket, melyeket küldjenek el népszerűbb oldalaknak. Ők minden bizonnyal fizetni nem fognak kezdetben, ám lehet hogy hosszútávon megéri a befektetés, hiszen akár annyira be is válhatnak valahol, hogy rendszeres fizetős munkát is kaphatnak.

  
Iktatva: Cikkírás Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "A cikkírás, mint otthoni munka, lehetséges lenne?"

 1. Eszter Horváth szerint:

  Család, Egészség,Sport, Filmek, Utazás, Divat, Nők, Férfiak, minden témában szívesen írnék online cikkírás keretében.

  Kérem adjanak lehetőséget.

  • Boros Anna szerint:

   Kedves Eszter!

   Bejegyzésedet olvasva, arra gondoltam, hogy mutatok neked egy lehetőséget, amivel pénzt tudsz keresni. Bármilyen témában írt cikkedet meg tudod jelentetni.
   Ha érdekel a dolog, bővebb információért keress meg!

   Várom jelentkezésedet, üdvözlettel Boros Anna

   boros.anna51@gmail.com

Írj most.

Küldés
Internetes munka 2014