Cikkek a(z) Diákmunka és Internetes munka kategóriából

Ajánlott azoknak a diákoknak, akiknek nem elég a zsebpénz, szeretnék egy kicsit kiegészíteni. A rugalmas beosztású diákmunkák nagy előnye, hogy bármikor végezhetőek, délutánonként, hétvégén, akár egyszerre csupán néhány órában. Nem kell hozzá más, csak egy számítógép, és nyugodt környezet. A kifejezetten diákoknak meghirdetett internetes munkák alkalmazkodnak az iskolai teendőkhöz, így megértőek, ha egy időszakban a tanuló például a vizsgák miatt túlságosan elfoglalt.

Internetes munka diákoknak

Internetes munka diákoknak

Manapság egyre kevesebb szülő engedheti meg magának, hogy gyermeke felsőoktatásban töltött éveit teljes egészében finanszírozza. Különösen nagy terhet ró a továbbtanulás azokra a családokra, ahol az egyetem vagy főiskola távol esik a lakhelytől, így a kollégiumi elhelyezés vagy albérlet árával is számolni kell. Természetesen ez az időszak a felhőtlen szórakozás… Tovább: Internetes munka diákoknak»

Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala

Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala

Sokan hallották vagy olvasták azt a kifejezést, hogy – internetes munka – azonban kevesen tudják, hogy miben áll valójában az online munka a gyakorlatban. Erre a kérdésre adunk választ honlapunkon. Tematikánk: Internetes munka Alkalmi munka Hétvégi munka Otthoni internetes munka Otthoni munka Távmunka Online munka Pénzkeresés Bedolgozás Diákmunka Munkalehetőség Passzív… Tovább: Elindult az internetes munka oldal, az online munkák híroldala»

Internetes munka 2012